GX-U1051

PLUG-&-PLAY COMPACT FORMAAT SWITCH MET VIP-POORT
 • 5 Gigabitpoorten - leveren snelheid tot 1GB/per seconde, voor tijdbesparende gegevensoverdracht
 • Auto Speed-onderhandeling - past de snelheid voor verbonden apparaten automatisch aan naar 1000/100/10Mbps
 • VIP-poort - profiteer voor een zelfgekozen apparaat van speciale bandbreedteprioriteit via VIP-poort
 • Super Energiebesparend - ontworpen met laag stroomverbruik; automatische slaapstand voor inactieve poorten, en vermindert het stroomverbruik voor kortere kabels
 • Extra compact formaat, metallic uitvoering met vinloos ontwerp - werkt rustig en past perfect in moderne woningen en kantoren
 • Plug & Play - Absoluut geen installatie nodig, eenvoudig te gebruiken voor elk netwerk
 • OP product mainImage

  Compact ontwerp en flexibele installatie

  De extra compacte vorm met flexibele installatie (bureau- of wandmontage) geeft de GX-U1051 gemakkelijk overal een plek. Bovendien kan de metalen behuizing schade voorkomen en produceert het weinig warmte.

  Gebruiksvriendelijk, geen installatie nodig

  Gebruiksvriendelijk, geen installatie nodig. Profiteer van echt plug & play-gemak, absoluut geen installatie vereist! Elke poort configureert zichzelf automatisch, afhankelijk van het type erop aangesloten apparaat, en de gigabitpoorten zijn voorzien van een handige driekleurige signaalkwaliteit indicator-LED die aangeeft welke snelheid de kabel ondersteunt.

  QoS VIP-poort

  Profiteer van speciale bandbreedteprioriteit via de VIP-poort voor een zelfgekozen apparaat, verminder buffering door prioriteit te geven aan hoge bandbreedte-activiteiten met Quality of Service traffic management. Geen vertraging meer!

  Naadloze uitbreiding van het AiMesh wifi-systeem.

  Super energiebesparend

  Om de energiezuinigheid te maximaliseren en u te helpen besparen op uw elektriciteitsrekening, start de GX-U1051 automatisch de slaapstand bij inactieve poorten of een uitgeschakeld aangesloten apparaat, en verlaagt het stroomverbruik bij kortere kabels.

  comparison icon
  Compare (0)
  Netwerken / IoT / servers
  Netwerkswitches