GX1008B V5

  GX1008B V5

  8-poorts 10/100Mbps Desktop Switch met Green Network

 • Green Network: Geïntegreerde energiebesparing bespaart tot 80% aan stroomverbruik.
 • Ingebouwde VIP LAN-poort: Zorgt ervoor dat hoge prioriteit verkeer op de VIP-poort zonder vertraging wordt doorgestuurd.
  • Product Image
   8-poorts 10/100Mbps Desktop Switch met Green Network

   De GX1008B V5 switches vormen een efficiënte en toch betaalbare oplossing voor thuis- of SOHO-netwerken. High-performance Fast Ethernet-switching wordt geboden in een stijlvol, compact en energiebesparend ontwerp. Het ventilatorloze ontwerp zorgt bovendien voor een rustige en vredige werkomgeving. Met de kwaliteit die u mag verwachten van ASUS, kunt u er zeker van zijn dat uw netwerk profiteert van langdurige en probleemloze verbindingen.

   Green Network-technologie bespaart tot 80% in stroomverbruik

   Als de LAN-poort van de pc die wordt verbonden met de ASUS GX1008B V5 wordt uitgeschakeld, zal de schakelaar de specifieke poort automatisch in stand-by-modus zetten, en zo een energiebesparing behalen van tot wel 80%.   VIP-poort, met hoge prioriteit uitgaande pakketten worden zonder vertraging verzonden

   Als onvoldoende bandbreedte een wachtrij veroorzaakt voor uitgaand verkeer, zorgt de ASUS GX1008B V5's ingebouwde VIP LAN-poort ervoor dat hoge prioriteit pakketten, zoals de RTP & Gaming stream van een VoIP, zonder vertraging worden verzonden.

   Onbeheerde switch thuis/SOHO-oplossing