USB-BT21 Mini Bluetooth Dongle

  USB-BT21 Mini Bluetooth Dongle

  Mini Formaat en Kleurrijk Ontwerp maken uw Laptops spannender

  · Nieuwste Bluetooth v2.0 specificatie met EDR-functie maakt gegevensoverdracht mogelijk tot 3Mbps
  · Ondersteunt 19 Profielen voor Windows en 8 Profielen voor Mac OS
  · Ondersteunt A2DP voor Draadloze Stereo Muziekweergave Gebaseerd op USB 2.0 voor snelle gegevensoverdracht en voeding, geen extra voeding nodig

   Voorziet u van een kleurrijk Bluetooth-leven
   De USB-BT21 Bluetooth dongle profiteert van de nieuwste Bluetooth 2.0 specificaties en Enhanced Data Rate (EDR) om een hoge-snelheid verbinden te bieden met een uitgebreide reeks Bluetooth-geschikte apparaten. Bovendien kunnen gebruikers telefoontjes aannemen en plegen via met microfoons en speakers uitgeruste computersystemen.

   Geen hotspot, geen probleem
   Geen bekabelde netwerkverbinding of draadloze hotspot te vinden? Met de USB-BT21 is online toegang altijd beschikbaar. Het stelt notebooks in staat online te gaan via een verbinding via een internetgeschikt mobieltje, wat een nieuwe stap betekent op het gebied van mobiel computergebruik en draadloze verbindingen.

   Draadloos genieten van stereomuziek
   De nieuwste Bluetooth-specificatie maakt draadloze uitzending mogelijk van stereokwaliteit audiosignalen. Met de USB-BT21 aangesloten op een Bluetooth stereo koptelefoon, kunnen gebruikers vrij rondlopen en toch blijven genieten van hun favoriete, op hun PC's of notebooks opgeslagen muziek.

   Synchroniseer Agenda en Contacten op alle apparaten
   Hou de meest recente takenlijst en contactinformatie bij in uw handheld apparaten. De USB-BT21 laat handheld gebruikers synchroniseren met Outlook accounts op hun PC. Nooit meer een afspraak missen of een taak vergeten vanwege verouderde agenda- of contactinformatie.