WL-BTD201M Bluetooth dongle

  WL-BTD201M Bluetooth dongle

  Eenvoudige SMS-creatie op Computers en Overal Online Toegang via Handsets

  Maakt gebruik van Bluetooth v2.0-technologie om draadloze vrijheid te bieden aan notebooks en PC’s

   Maakt Eenvoudige SMS-creatie op Computers mogelijk en Overal Online Toegang via Handsets
   De WL-BTD201M Bluetooth dongle maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 2.0-specificaties en van Enhanced Data Rate (EDR) om hoge-snelheid verbindingen te bieden met een volledige reeks Bluetooth-geschikte apparaten.

   Type SMS via PCs en Notebooks
   De WL-BTD201M is uitgerust met een uitstekende functie voor wie niet zo handig is met het typen van teksten op handsets. De ASUS dongle maakt draadloos verbinding tussen PC’s/notebooks en handsets, zodat gebruikers een SMS kunnen typen op normale toetsenborden, om deze vervolgens via elke Bluetooth-telefoon te verzenden. Bovendien kunnen gebruikers de telefoon aannemen of naar buiten bellen via met microfoons en speakers uitgeruste computersystemen.

   Geen hotspot, geen probleem
   Geen bekabelde netwerkaansluiting of draadloze hotspots te vinden? Met de WL-BTD201M is online toegang altijd beschikbaar. Het laat notebooks online gaan via internet-geschikte handsets, en tilt mobiel computergebruik en draadloze verbindingen zo naar het volgende niveau.

   Draadloos van muziek genieten
   De nieuwste Bluetooth-specificatie zorgt voor draadloze uitzending van audiosignalen in stereokwaliteit. Met de WL-BTD201M verbonden met een Bluetooth stereo koptelefoon, kunnen gebruikers vrijelijk rondzwerven terwijl ze genieten van hun op PC’s of notebooks opgeslagen favoriete nummers.

   Synchroniseer Agenda en Contactpersonen in alle apparaten
   Onderhoud de nieuwste takenlijst en adresboekinformatie in handheld apparaten. De WL-BTD201M laat handheld gebruikers synchroniseren met hun PC Outlook accounts. Mis nooit meer een afspraak en vergeet geen taak meer vanwege verouderde agenda en adresboekinformatie.

   Verrijk Draadloze Ervaring via Bluetooth
   Met de WL-BTD201M met meegeleverde CAMagic Mobile utility, kunt u
   Draadloos luisteren naar stereomuziek of Skypen met uw vrienden Ga het Internet op via Bluetooth-telefoon, zelfs zonder Hotspot in de buurt
   Synchroniseer via Bluetooth Mobile/PDA-telefoon Typ SMS-bericht op PC/NB en verstuur deze via Bluetooth-telefoon