ASUS Fonepad 7 (FE375CG)

  ASUS Fonepad 7 (FE375CG)

  In één hand te dragen 7" HD tablet en 3G-telefoon

  • Nieuwste 64-bit Intel® Atom™ processor (1.8GHz quad-core) voor krachtige prestaties
  • Draagbaar met één hand, met smal bezelontwerp en 10,9cm breedte
  • Dubbele front luidsprekers met SonicMaster-technologie
  Product Image

  Wij introduceren: de ASUS Fonepad™ 7 (FE375CG)

  Aangedreven door de nieuwste 64-bit Intel® Atom™-processor; bereid je voor op een geheel nieuwe mobiele ervaring, met de 7" ASUS Fonepad™ 7. Het smalle bezelontwerp zorgt dat hij precies in één hand past, voor een draagbare Android-tablet met volledige 3G-telefoonfunctionaliteit, om altijd en overal verbonden te blijven.

  Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI Zen UI
  Zen UI

  De volgende generatie interface voor slimme ASUS-apparaten

  ASUS Zen UI verbetert hoe je je slimme apparaat beleeft, met een volstrekt nieuwe gebruikersinterface met ruim 1000 upgrades en verbeteringen ten opzichte van het standaard Android-besturingssysteem.

  Meer info

  Prestaties

  Soepele computerprestaties

  De ASUS Fonepad™ 7 is uitgerust met een krachtige 64-bit Intel® Atom™-processor, voor snel, vlot reagerend internetgebruik...en je hebt vloeiend bewegende HD video's en games binnen handbereik.

  fonepad 7

  64-bit Intel® Atom™-processor

  2x zo goed presterend in elke categorie

  De nieuwste ASUS Fonepad™ 7 (FE375CG) is voorzien van de nieuwste 64-bit Intel® Atom™-processor Z3560 (1.8GHz quad-core), die 2x zo goed presteert qua webapplicaties, graphics en het bewerken van media. Krachtiger dan ooit.

  * Getest door GFXBench V3.0.10 T-rex ter vergelijking met Marvell PXA986
  ** Accuduur is afhankelijk van het gebruik. Accuduur is gemeten via een loop van 720P video met helderheid van 100 nits, externe microfoon, WLAN/3G aan en ingelogd in Gmail voor e-mail en updates.

  11,5 uur
  accuduur

  Opgeladen de hele dag door

  De Fonepad 7 is gemaakt om lang mee te gaan. Neem hem mee op stap voor 11,5 uur 720p video afspelen en 20 uur 3G gesprekstijd. Hij blijft net zolang doorgaan als jij.

  fonepad 7 accu specificaties

  * Accuduur kan variëren naar gelang het gebruik. Accuduur is gemeten via een loop van 720P video met helderheid van 100 nits, externe microfoon, WLAN/3G aan en ingelogd in Gmail voor e-mail en updates.

  fonepad 7

  Android 4.4 Kitkat

  Ervaar het beste en het nieuwste

  De 7" ASUS Fonepad™ 7 draait onder de nieuwste Android 4.4 Kitkat. Met de nieuwste Fonepad wacht je een compleet nieuwe ervaring.

  fonepad 7

  Dubbele front luidsprekers met SonicMaster-technologie

  Verbluffend geluid via dubbele front luidsprekers

  Front luidspreker met SonicMaster-technologie stuurt het geluid in jouw richting. Ervaar ongelooflijk geluid, of je nu video's bekijkt of naar muziek luistert.

  fonepad 7

  Micro SD-slot

  Extra 64GB MicroSD-opslag

  De ASUS Fonepad™ 7 is voorzien van een MicroSD-slot*, voor 64GB extra opslagruimte.

  * Micro SD-kaart niet inbegrepen

  fonepad 7

  PlayTo

  Vloeiende videostreaming

  Miracast laat je 720p multimedia content streamen vanaf je Fonepad 7 naar een tv of extern beeldscherm. Geniet nu op een groter scherm van video's en foto's. DLNA laat je multitasken terwijl je media content deelt op een groter scherm.

  fonepad 7 accu specificaties

  fonepad 7

  Ontwerp

  Een combinatie van ongelooflijk design en gebruiksgemak

  De prachtig ontworpen ASUS Fonepad™ 7 biedt een intuïtieve gebruikerservaring, of je hem nu gebruikt om e-boeken te lezen, games te spelen of je vrienden te bellen.

  fonepad 7

  Draagbaar in één hand

  Smalle bezel, eenhandig ontwerp

  De ASUS Fonepad™ 7 is voorzien van afgeronde randen en een gestroomlijnde behuizing met hoogglans afwerking. Met een breedte van slechts 109mm en een 5,73 mm smalle rand, is hij tijdens het lezen van e-boeken of het bekijken van video's gemakkelijk vast te houden in één hand.

  fonepad 7

  Dunner en lichter

  Draagbaar en ergonomisch ontwerp

  Het uiterst dunne en lichte ontwerp brengt de dikte van de ASUS Fonepad™ 7 terug naar 9,8 mm en het gewicht naar 300 g. 10% lichter dan de vorige generatie, en dus makkelijker om altijd mee te nemen.

  fonepad 7

  Splendid Display

  Prachtig scherm

  De ASUS Fonepad™ 7 is uitgerust met een hoge resolutie 1280 x 800 HD IPS scherm en is met 400 nits ook buiten leesbaar. ASUS Splendid-technologie met verbeterde helderheid, lichtere en mooie, levendige kleuren.

  fonepad 7

  Kleurrijke keuzes die aansluiten bij je stijl

  De prachtig ontworpen ASUS Fonepad™ 7 biedt de keus uit verschillende kleuren; wit, goud, zwart en rood, passend bij jouw stijl.

  fonepad 7
  fonepad 7

  3G telefoonfunctionaliteit met dubbele SIM, dubbele stand-by

  3G-telefoonfunctie met dubbele SIM in één toestel, perfect voor op reis. De dubbele SIM-mogelijkheid betekent een zorgeloze levensstijl - nooit meer een belangrijk bericht missen!

  PixelMaster

  Uitstekende beeldkwaliteit dankzij uitmuntende technologie

  PixelMaster is een unieke, door ASUS ontwikkelde technologie die software, hardware en een optisch ontwerp combineert om ongelooflijke beeldkwaliteit te leveren. Dankzij PixelMaster kan je smartphone foto's produceren van professionele kwaliteit, en het beste van alles is dat je hem altijd bij je hebt, zodat je elk moment kunt vastleggen.

  Meer info
  fonepad 7

  ASUS View Folio Cover

  Houdt je up-to-date en beschermt tegelijk je tablet

  De ASUS View Folio Cover houdt je op de hoogte van alle informatie die je nodig hebt zonder de cover te hoeven openen - controleer de tijd, neem inkomende gesprekken aan, of bekijk eenvoudig meldingen.

  fonepad 7