Xonar D-KARAX

  Xonar D-KARAX

  Laat uw stem zingen

 • Maak van uw huis een professionele opnamestudio, in slechts drie eenvoudige stappen
 • Geef vorm aan uw stem met vijf kant-en-klare masterprofielen en geluidseffecten in studiokwaliteit
 • Real-time microfooninput zorgt ervoor dat u altijd in de maat zingt
 • Geniet van uitmuntende 7.1-kanaals surround sound-output en kristalheldere audiokwaliteit met 106dB signaal-ruisverhouding
  Product Image

  Ontworpen door toonaangevende technici uit de muziekindustrie, helpt de Xonar D-KARAX enthousiaste amateurzangers vorm te geven aan hun stem en te genieten van de nieuwste trend: het online delen van persoonlijke nummers. Het biedt 96kHz/24-bit afspelen, real-time microfooninput, 7.1-kanaals surround sound, een 106dB SRV (signaal-ruisverhouding) en een groot aantal geluidseffecten en vocale instrumenten van studioniveau. Zangers kunnen in real-time zingen en de soorten verbeteringen toepassen die voorheen waren voorbehouden aan professionele opnamestudio's. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen gebruikers thuis in slechts enkele minuten een professionele kwaliteit opnamestudio opzetten.

  Studiokwaliteit zangeffecten

  De Xonar D-KARAX zit boordevol vocale effecten van studiokwaliteit, die aspirant-sterren helpen zichzelf onder te dompelen in een professionele zangomgeving. De duidelijke en eenvoudige interface zorgt ervoor dat gebruikers in drie eenvoudige stappen klaar zijn om te zingen, terwijl de studiokwaliteit geluidseffecten hen laten klinken als echte sterren. Hiertoe behoren vocale effecten zoals high- en low-pass filters, stemegalisatie, dynamische boost, echo en compressie. Elk kan worden aangebracht met een enkele muisklik, zodat gebruikers hun stem volstrekt eenvoudig kunnen tunen - geen ervaring vereist.

  • Echo:Pas met het grootste gemak levensechte omgevingsgeluideffecten toe, zodat het lijkt of u ergens anders zingt
  • EQ:10-band equalizer voor vocaal maatwerk
  • Compressor/dynamische boost:Optimaliseer uw stem met aangepaste stemverbetering
  • High pass filter / low pass filter:Filter ongewenste stemmen uit op verschillende frequenties
  • Voorinstellingen:Stel eenvoudig zangeffecten in met presets voor elk effect
  • Geavanceerde instellingen:Tune audio en voeg met één klik studio-achtige effecten toe


  Vijf kant-en-klare masterprofielen

  Kant-en-klare masterprofielen zorgen ervoor dat meerdere vooraf ingestelde effecten direct zijn toe te passen, afgestemd door muziektechnici om perfect aan te sluiten op verschillende genres, zoals rock, pop of ballads. Ook zijn er geavanceerde instellingen voor degenen die graag nog preciezer tweaken.


  Profiteer van toegang tot briljante audio-tools in studiokwaliteit

  Ons team van audio-experts ontwikkelde Xonar D-KARAX met zowel eenvoud als de meest veeleisende gebruikers in het achterhoofd - het zit daarom boordevol studiokwaliteit tools en functies.

  • Key shifting:Eenvoudig de toonhoogte wijzigen bij alle stereo-content
  • Zangverwijdering:Verwijder zang, zodat de oorspronkelijke bron overblijft met uitsluitend muziekweergave; geweldig voor covers van nummers
  • Stereo mix:Mixen en opnemen van uw stereo content en zang samen
  • importeren/exporteren van presets:Creëer meesterlijke geluidseffecten en deel ze met vrienden via eenvoudige export/import
  • Sneltoetsen:Stel uw eigen sneltoetsen in op de Windows-taakbalk en voer wanneer u dat wilt aanpassingen uit tijdens het zingen  Real-time microfooninput en -verwerking

  Een hardwaregebaseerde Cirrus Logic CS47028C DSP (Digitale Signaal Processor) zorgt ervoor dat de Xonar D-KARAX extreem lage microfoonlatentie heeft, zodat de stem van de zanger(es) perfect gelijk blijft lopen met de achtergrondtrack. Ter vergelijking: geluidskaarten zonder een hardwarematige DSP kunnen last hebben van een inputvertraging van tot wel 500ms.


  Fantastische geluidskwaliteit

  Geniet van uitmuntende 7.1-kanaals surround sound en kristalheldere geluidskwaliteit met 106dB signaal-ruisverhouding (SRV). D-KARAX profiteert ook van exclusieve ASUS Hyper Grounding-technologie. Dit rekent af met ruis door het gebruik van een multilaags PCB (printed circuit board) om voeding en digitale signalen te scheiden van gevoelige analoge signalen.