ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  P30AD

  P30AD

  Beleef de dagelijkse multimedia in stijl

 • 4e generatie Intel® Core™ i3/i5/i7/Pentium® dual-core processors
 • Multimediaplezier inclusief 3D-geschikte graphics en 8-kanaals audio
 • Uiterst betrouwbaar dankzij QuietCool-technologie**, die de bedrijfstemperaturen verlaagt met tot wel 11,4°C
  • Product Image

   Beleef multimedia in stijl

   Met zijn borstel-afgewerkte oppervlakken, een gesponnen metallic aan/uitknop en slim verborgen HDD bay vormt de P30AD een aanvulling op uw stijl. Hij wordt aangedreven door een 4de generatie Intel® Core™-processor, en biedt Full HD 1080p videoweergave voor een meeslepende multimedia-ervaring.

   ASUS desktops – toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

   ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waar voor je geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.

   Bron:1

   Onstuitbaar hoge prestaties

   Meer snelheid, meer vermogen
   Intel® 3e generatie Core™ processors

   Aangedreven door de 4de generatie Intel® Core™ processor, is de P30AD voorzien van Intel® Turbo Boost Technology 2.0, die processor-cores sneller laat werken dan de standaard werkingsfrequentie. De geïntegreerde Intel® GMA zorgt voor high-definition graphics en een hoge-kwaliteit video-afspeelervaring die beantwoordt aan al uw entertainmentbehoeften.

   HDMI voor high-definition plezier
   HDMIDankzij Full HD 1080p-ondersteuning kunt u helemaal opgaan in een filmische ervaring en een spectaculaire wereld vol kleuren betreden door hem aan te sluiten op een HD-monitor of TV met HDMI™-poort.
   UEFI BIOS
   UEFI BIOS levert een muisgestuurde interface die meer flexibele en gemakkelijke invoer mogelijk maakt; verder biedt een gebruiksvriendelijke, grafisch-gebaseerde BIOS-interface u eenvoudigere mogelijkheden om het systeem te tweaken, plus betere ondersteuning voor opslag. Het biedt tevens native ondersteuning voor het volledig benutten van harde schijven groter dan 2,2TB in 64-bit besturingssystemen.

   AI Suite II

   Slimme gebruiksmogelijkheden

   ASUS WebStorage: Tot 100GB gratis ruimte

   Deel uw foto's, muziek en films een jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

   * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

   Ai-Charger
   USB3.0
   USB3.0: 10x snellere overdracht

   Ervaar bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden op 4,8Gbps dankzij USB 3.0. Volledig compatibel met oudere versies, zet USB 3.0 gegevens tot 10 keer sneller over als USB 2.0. USB 3.0 vermindert de gegevensoverdrachtstijden aanzienlijk, zelfs voor grote bestanden zoals video's en foto's. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent met wachten en meer tijd overhoudt om u te concentreren op uw werk.


   SATA 6.0
   Ervaar tweemaal zo hoge gegevensoverdrachtssnelheden dankzij SATA 6.0

   SATA 6Gb/s-poorten bieden tot tweemaal zo hoge doorvoersnelheden als reguliere SATA en leveren verbeterde schaalbaarheid, zodat uw gegevens sneller en betrouwbaarder worden overgezet.

   Zorgeloze betrouwbaarheid

   QuietCoolTechnology
   QuietCool-technologie**

   ASUS' exclusieve Smart Cooling-systeem en Q-Fan verlagen de werktemperaturen met tot wel 11,4℃ en passen de CPU-ventilatorsnelheden aan op de systeembelasting, zodat de P30AD snel intensieve taken afhandelt met behoud van stabiele, stille, koele en efficiënte prestaties.

   **Optioneel

   2x de levensduur

   2x de levensduurKwalitatief hoogwaardige componenten bieden uiterste duurzaamheid, verbeterde levensduur en betere thermische prestaties dankzij 100% topkwaliteit solide geleidende polymeer condensators.

   Nr. 1
   De beste moederborden ter wereld
   ASUS desktop-pc's zijn gebouwd op de beste moederborden - en wij kunnen dat weten, want wij maken ze. We hebben sinds we ruim 24 jaar geleden met de productie ervan begonnen 465 miljoen moederborden verkocht, en onze modellen vielen alleen in 2012 al meer dan duizend maal in de prijzen.
   moederbordenexperts
   Strenge kwaliteitstesten

   Alle exemplaren zijn ruim geslaagd voor rigoureuze tests op het gebied van trillingen, geluid, thermische schokken en valproeven, en waarborgen daarmee dat ASUS-producten de industrienormen overtreffen.

   Strenge kwaliteit

   Triltest
   Triltesten onderwerpen desktops aan een scala van trillingsfrequenties om er zeker van te zijn dat zowel de constructie als de interne componenten hiertegen bestand zijn.

   Strenge kwaliteit

   Geluidstest
   ASUS desktops worden gemeten tijdens verschillende werkingsmodi, om te garanderen dat de geluidsniveaus binnen het specificatiebereik vallen.

   Strenge kwaliteit

   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Alle modellen worden onderworpen aan klimaattemperatuurtests in omgevingen die variëren van -40°C tot 60°C.

   Strenge kwaliteit

   Netspanning- en frequentietest
   ASUS desktops worden onderworpen aan netspanning- en frequentietests, voor regionale stroomeisen.

   Strenge kwaliteit

   Valproef
   Desktops moeten tijdens verzending tegen een stootje kunnen. Daarom voert ASUS dus allerlei valproeven uit die het transportproces simuleren.

   Ondersteunende applicaties

   Anti Virus
   Antivirus*

   ASUS biedt samen met geselecteerde top antivirusleveranciers (McAfee® en Trend Micro™) geïntegreerde beveiligings- en beschermingsdiensten aan onze eindgebruikers over de hele wereld.

   * Evaluatieversie voor 30 dagen

   windows-store
   Windows Store

   Ontdek een keur aan geweldige apps voor Windows 8 in de Windows Store. Tik of klik op de Store-tegel op het startscherm om erdoorheen te bladeren. U zult versteld staan!

   asus-launcher
   ASUS Launcher

   Vind eenvoudig de apps die u nodig hebt. U vindt alle vooraf geladen ASUS desktop apps uitstekend ingedeeld onder cloud, entertainment en instelling. Bovendien kunt u uw favoriete desktoptoepassingen ook vastpinnen. Gemakkelijk en efficiënt!

   windows-8-multimedia-content
   Windows 8 multimedia content

   Een overvloed aan media content staat klaar om uw leven te verrijken! Geniet van Xbox video's, muziek en games op uw desktop pc. Bing Nieuws / Financiën / Sport / Reizen biedt verder geweldig georganiseerd nieuws en informatie.

   music-maker-video-easy
   Music Maker & Video Easy

   Maak muziek met MAGIX Music Maker en bewerk video met Video Easy, en boei uw publiek! Gemakkelijk in een handomdraai mixen, knippen en eigen nummers creëren. Bewerk verder films, voeg teksten en muziek toe, en verbeter zelfs even snel de beeld- en geluidskwaliteit.