PC-behuizingen en DVD-drives

Sorteren en filteren
background image
Sorteren en filteren
Wis alles
Selecting filter(s) will refresh the results and may change the availability of other options.
Annuleren
Terug naar filter
ASUS Prime AP201 MicroATX-behuizing productfoto

Behuizing

Een ASUS-behuizing wordt vakkundig ontworpen om het uitmuntende ID-ontwerp te voorzien van uitgebreide koeloplossingen. ASUS-behuizingen bieden dagelijkse gebruikers en doe-het-zelf pc-bouwers een krachtig platform dat uitnodigt tot geweldige compatibiliteit en een smaakvolle, minimalistische esthetiek.
ASUS SBW-06D5H-U productfoto

Externe Blu-ray drive

ASUS externe Blu-ray drives openen de wereld van optische media, met compatibiliteit helemaal tot aan hoge-capaciteit BDXL - plus M-DISC™ ondersteuning om uw dierbare herinneringen een millennium lang te bewaren. Elke drive wordt geleverd met robuuste, professionele back-upsoftware, zodat het eenvoudig is om uw gegevens veilig te stellen. Onze drives zijn compatibel met vrijwel elke desktop- of notebookcomputer.
ASUS ZenDrive V1M productfoto

Externe DVD-drive

ASUS externe DVD-drives bieden een eenvoudige oplossing voor het branden van schijven in een licht en stijlvol ontwerp, plus M-DISC™ ondersteuning om uw dierbare herinneringen een millennium lang te bewaren. Onze drives zijn compatibel met vrijwel elke desktop- of notebookcomputer.
ASUS BW-16D1HT productfoto

Interne Blu-ray drive

ASUS interne Blu-ray drives openen de wereld van optische media, met compatibiliteit helemaal tot aan hoge-capaciteit BDXL - plus M-DISC™ ondersteuning om uw dierbare herinneringen een millennium lang te bewaren. Elke drive wordt geleverd met robuuste, professionele back-upsoftware, zodat het eenvoudig is om uw gegevens veilig te stellen.
DRW-24D5MT

Interne DVD-drive

ASUS interne DVD-drives bieden u flexibele en efficiënte toegang tot uw multimediagegevens, plus M-DISC™ ondersteuning om uw dierbare herinneringen een millennium lang te bewaren.