Probleem Oplossen - Camera kan niet geopend worden.

Problemen oplossen - Ik kan de camera niet starten
Wanneer u vindt dat u de camera niet kunt starten, volgt u de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen:

De camera-functie voor / achter werkt niet normaal

1. Start uw telefoon / pad opnieuw op en start de camera opnieuw. (Controleer of zowel de camera aan de voorkant en aan de achterkant werkt)

2. Wis de camera-cache: ga naar Instellingen Apps en meldingen App-info Camera > Opslag en geheugen Cache wissen. (Voorbeeld: Android 8)

3. Werk de camera-app bij vanuit Google Play: start vervolgens de camera opnieuw (camera aan de voorzijde en de camera aan de achterzijde).

4. Werk de firmware bij naar de nieuwste versieInstellingen Systeem Systeemupdates Nu controleren.

5. Toegang tot de Veilige modus: houd de power-toets lang ingedrukt> houd de optie Uitschakelen ingedrukt in het menu> Tik op OK.  Als uw telefoon goed werkt in de Veilige modus maar niet normaal werkt nadat u het apparaat opnieuw hebt opgestart, kan een dergelijke situatie het gevolg zijn van toepassingen van derden. We raden u aan een back-up te maken van al uw gegevens en de fabrieksreset opnieuw in te stellen.

6. We raden u aan een back-up te maken van al uw gegevens en de fabrieksreset opnieuw in te stellen.
Opmerking: Nadat RESET is uitgevoerd, worden alle gegevens, apps, instellingen en persoonlijke gegevens verwijderd na initialisatie.

7. Als bovenstaande stappen uw probleem niet kunnen oplossen, neem dan contact op met het ASUS Customer Center voor hulp.