[Notebook/Desktop/AIO] Geen weergave bij inschakelen, maar stroomindicatielampje brandt

Dit artikel is alleen van toepassing als uw computer bij het opstarten geen scherm weergeeft, maar het stroomindicatielampje brandt. Als u een van de volgende stappen heeft uitgevoerd voordat u dit probleem tegenkwam, raadpleegt u dit artikel voor verdere instructies. 
Opmerking: als u geen van de volgende stappen hebt uitgevoerd en uw computer niet opstart, raadpleeg dan dit artikel: Problemen oplossen - Notebook kan niet worden ingeschakeld en geeft een zwart scherm weer.

 

Als u een van de bovenstaande drie scenario's hebt uitgevoerd, moet de computer bij de volgende keer inschakelen een volledige geheugentraining voltooien.

Tijdens het geheugentrainingsproces is er geen weergave op het scherm en duurt de training ongeveer 1 tot 3 minuten, afhankelijk van de grootte van het geheugen van uw computer.

Zorg er gedurende deze tijd voor dat uw computer is aangesloten op een voedingsbron en schakel niet geforceerd uit, zodat de computer de geheugentraining kan voltooien en kan wachten tot het scherm verschijnt.

 

Als er na meer dan 3 minuten wachten nog steeds geen weergave is, raadpleeg dan dit artikel voor verdere probleemoplossing: Problemen oplossen - Notebook kan niet worden ingeschakeld en geeft een zwart scherm weer