[Draadloze router] Hoe reset ik de fabrieksinstellingen en herstel ik eerdere instellingen?

Als u overweegt om de instellingen van uw ASUS-router te initialiseren, maar toch uw vorige configuraties wilt behouden na het resetten, volg dan de onderstaande stappen.

Log in op ASUS Web GUI om alle configuraties te voltooien.

[Wireless Router] Hoe de routerinstellingen openen (Web GUI)?

Stap 1: Exporteer configuratiebestand
1-1. Ga naar: Beheer > Instellingen herstellen/opslaan/uploaden.

1.2. Klik op "Instellingen opslaan" om uw huidige configuratiebestand te downloaden.

*Het configuratiebestand moet er zo uitzien.

Stap 2: Terugzetten naar fabrieksinstellingen
2-1. Ga naar:  Beheer > Instellingen herstellen/opslaan/uploaden.
2-2. Klik op "Herstellen" om uw router terug te zetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

Stap 3: Importeer het configuratiebestand
3-1. Klik op "Geavanceerde instellingen" op de welkomstpagina.

3-2. Upload het zojuist gedownloade configuratiebestand.

Let op: De router maakt automatisch opnieuw verbinding nadat het configuratiebestand is geüpload. Log opnieuw in op ASUS Web GUI als u verdere configuraties wilt uitvoeren.

Opmerking: U kunt ook op "Een nieuw netwerk maken" drukken en het QIS-proces (Quick Internet Setup) volgen om een nieuw netwerk in te stellen.
[Wireless Router] Hoe QIS (Quick Internet Setup) gebruiken om de router in te stellen? (Web GUI)