[LCD-monitor]Hoe overklokken naar 540Hz?

[UPDATE]

De nieuwste Windows 11-build is nu beschikbaar op de officiële Microsoft-pagina. Ga naar deze link voor update-informatie en om 540Hz op uw PG248QP-monitor te ontgrendelen. (Voor Windows 10-gebruikers moet u ook upgraden naar de nieuwste Win 11-versie om ook 540Hz te ontgrendelen)

V: Mijn PG248QP is beperkt tot 500 Hz, waarom kan deze niet tot 540 Hz gaan?
A:
Houd er rekening mee dat het huidige Windows-besturingssysteem 500 Hz hierboven niet ondersteunt. U zult de komende Win 11-patches van Microsoft moeten installeren. De volgende OS-upgrade zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 verschijnen.

Voor een toekomstige upgrade om 540Hz te ontgrendelen, moet je een aantal onderstaande items controleren
1. GPU: Het vereist op Turing gebaseerde GeForce-gaming-GPU's.
2. Besturingssysteem: controleer uw besturingssysteemversie en kijk of deze compatibel is met 540 Hz
3. Monitoren:
1. controleer OSD->Gaming->Overklokken is ingeschakeld.

2. Controleer OSD->Systeeminstellingen->DSC is ingeschakeld.