ASUS Premium Care

 

ASUS Premium Care

ASUS biedt verschillende uitgebreide serviceopties voor uw ASUS-product,
afhankelijk van uw budget en behoeften.


Waar kan ik ASUS Premium Care kopen?

 

 

Download MyASUS! Hier is uw 10% kortingscode: "APCARE"

 

Voordelen van ASUS Premium Care

 • Verlaag de kosten met een op maat gemaakt servicepakket dat aan al uw ondersteuningsbehoeften voldoet.
 • Asus Premium Care-services gaan verder dan de standaardgarantie om de zekerheid van maximale bescherming te bieden.
 • Minimaliseer downtime door gebruik te maken van ASUS-schaal en -vaardigheden.

ASUS Premium Care kan een op maat gemaakt pakket creëren om uw ASUS-producten te beschermen.

ASUS Premium Care heeft verschillende dekkingsniveaus om aan uw behoeften te voldoen. ASUS biedt 4 servicepakketten: garantieverlenging, lokale bescherming tegen accidentele schade, lokale on-site service en een Batterij Service Pakket. Bekijk de onderstaande serviceproducten voor meer informatie over ASUS Premium Care.

 

Garantieverlenging

Het ASUS Warranty Extension Service Package bevrijdt u van deze zorgen en biedt u uitgebreide garantieservices nadat de standaardgarantie van uw ASUS-product is verlopen.

 

 • Onder voorbehoud van voltooiing van de activering, begint de garantieperiode van uw product automatisch vanaf de einddatum van de standaardgaranties.
 • Met uitzondering van de wijziging van de garantieperiode, blijven alle andere voorwaarden hetzelfde als de ASUS-standaardgarantie.
 • Dit servicepakket dekt geen software, randapparatuur, gratis accessoires zoals een muis of tas en door de klant veroorzaakte schade.

Local Accidental Damage Protection

Ongelukken gebeuren. ASUS Accidental Damage Protection (ADP) helpt u reparatie- of vervangingskosten te voorkomen als gevolg van ongelukken die optreden tijdens normaal gebruik van uw apparaten.

 • Dit servicepakket biedt dekking voor de volgende soorten onopzettelijke schade die voortvloeit uit normaal gebruik: vallen, vallen of andere botsingen, vloeistofschade, elektrische piekspanningen en accidentele breuken.
 • Onder deze dekkingsperiode van het Servicepakket mogen voor elk jaar onbeperkte belangrijke onderdelen (key parts) worden geclaimd. Voor eventuele aanvullende claims voor een reparatie van belangrijke onderdelen, zijn de arbeids-, verzend- en reserveonderdelenkosten voor rekening van de klant. De ingangsdatum voor dit Servicepakket wordt teruggedraaid naar de datum waarop het ASUS-product is gekocht.
 • De totale cumulatieve kosten van reparatiediensten die door klanten worden geclaimd voor reparatiediensten die in het kader van dit dienstenpakket worden geleverd, mogen niet hoger zijn dan de aankoopprijs van het Product door de Klant.
 • Alle onderdelen die worden gerepareerd of vervangen door een ASUS Service Center vallen onder de garantie voor drie maanden of voor de rest van de garantieperiode, afhankelijk van wat van toepassing is.

Local On-Site Service

Met On-Site Service zal een door ASUS geautoriseerde technicus on-site onderdelen repareren op de door u aangewezen locatie als een probleem met uw product niet kan worden opgelost via telefonische of online ondersteuning.

 • Als het probleem niet op afstand wordt opgelost, wordt on-site (excl. Waddeneilanden en Luxemburg) technische ondersteuning voor uw product geregeld met een door ASUS geautoriseerde technicus die over het algemeen aan het einde van de volgende werkdag naar uw locatie wordt gestuurd; responstijden kunnen variëren afhankelijk van de geografische locatie, reserveonderdelen en lokale servicebeschikbaarheid.
 • Als het product defect raakt tijdens normaal en correct gebruik binnen de dekkingsperiode van dit servicepakket, zal ASUS de defecte onderdelen van het product, of het product zelf, repareren of vervangen door nieuwe of gereviseerde onderdelen of producten die functioneel gelijkwaardig of superieur zijn aan de oorspronkelijk geleverde onderdelen of producten.
 • Als defecte onderdelen onder deze service worden vervangen, gaat u er vooraf mee akkoord om het eigendom van de vervangen defecte onderdelen over te dragen aan ASUS.

Battery Service Package

ASUS Battery Service Package (BSP) is een uitbreiding van de dekkingsperiode van de standaard batterijgarantie. Bij dit garantiepakket wordt een vervangende batterij geleverd als de batterij van uw laptop defect is.

 

 • U hebt recht op één batterijvervanging per jaar in het geval van een batterijstoring gedurende de verlengde periode na uw standaard batterijgarantieperiode.
 • Met uitzondering van de wijziging van de batterijgarantieperiode, zijn alle andere voorwaarden hetzelfde als de standaard batterijgarantie. Raadpleeg de garantiekaart die bij uw product is geleverd voor de standaard garantievoorwaarden voor de batterij.
 • Dit servicepakket dekt alleen de originele batterij die bij uw ASUS-product is geleverd.
 • De vervangende batterij wordt gedekt door dit servicepakket voor de resterende dekkingsperiode, maar voor niet minder dan drie maanden
 • Dit servicepakket dekt alleen fabricagefouten en sluit elke verwachte capaciteitsvermindering als gevolg van gebruik uit
 • Service- en garantiedekking kunnen variëren, afhankelijk van regio en land. Neem contact op met uw lokale winkelier of partnervertegenwoordiger om de beschikbare opties te bevestigen
 • Ga naar de ASUS-ondersteuningssite op https://www.asus.com/be-nl/support/ voor actuele en volledige ASUS-garantie-informatie.
 • Hoewel we ernaar streven om de meest nauwkeurige en uitgebreide informatie te presenteren op het moment van publicatie, behouden we ons het recht voor om wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving aan te brengen.

 

 

 

 

*Service- en garantiedekking kan variëren, afhankelijk van de regio en het land. Neem contact op met uw lokale winkelier of partnervertegenwoordiger om de beschikbare opties te bekijken.

*Ga naar de ASUS-ondersteuningssite op https://www.asus.com/nl/support/ voor actuele en volledige ASUS-garantie-informatie.

*Hoewel we ernaar streven om de meest nauwkeurige en uitgebreide informatie te presenteren op het moment van publicatie, behouden we ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande kennisgeving.