Real-time IT-bewakings- en beheersoftware
Download

Versie: 01.06.15

UPGRADE NU Met onmiddellijke ingang dienen alle gebruikers die ASUS Control Center Express hebben aangeschaft de nieuwste softwareversie (v01.04.27) te downloaden en opnieuw te installeren op consoles en aangesloten apparaten. Doet u dit niet, dan kan het systeem mogelijk aangesloten apparaten op afstand niet detecteren. *Alle noodzakelijke instructies en FAQ zullen worden opgenomen in het nieuwe softwarepakket.

Waarom kiezen voor ASUS Control Center Express?

ASUS Control Center Express is geïntegreerde IT-monitoring- en managementsoftware, ontworpen om sneller te kunnen implementeren, IT-bewerkingen te vereenvoudigen en de productiviteit te verbeteren met uitgebreide controle en gebruiksvriendelijke functies. ASUS Control Center Express is compatibel met meer dan 100 ASUS-moederborden om een kwalitatief hoogwaardige, TCO-geoptimaliseerde oplossing te bieden voor uw zakelijke behoeften.

 • Minder dan

  5mins

  Snellere installatie
 • 3stappen

  Eenvoudigere migratie
 • 100+

  Compatibel met ASUS-moederborden

Eenvoudiger beheer van meerdere apparaten

Slimme dashboards

Het slimme dashboard combineert meerdere weergaven van realtime informatie om rijkere inzichten te bieden en activiteitenfeeds te visualiseren. Ook biedt het waarschuwingen voor probleemoplossing en logboeken van gebeurtenissen om u de status van alle apparaten in uw netwerk te helpen bijhouden. U kunt snel de betreffende apparaten vinden en ernaar navigeren met slimme zoekfuncties. Dit zorgt voor betere zichtbaarheid, voor snellere implementatie bij het beheren van instellingen op meerdere apparaten.

Plattegrondweergave

De plattegrondweergave is een innovatieve functie voor het visualiseren van de uitrol van alle apparaten, voor real-time bewaking. In tegenstelling tot het lijstformaat in traditionele IT-beheersoftware kunt u uw weergave eenvoudig aanpassen door een lay-outafbeelding van uw omgeving te importeren - zelfs een met de hand getekende - en met slechts enkele muisklikken online/offline statussnelkoppelingen toevoegen aan elk onderdeel, voor realtime controle.

Automatische IP-detectie

Zeg vaarwel tegen de tijdrovende handmatige installatie van veel apparaten. Met deze nieuwe functie van ASUS Control Center Express kunt u de IP-adressen van alle beschikbare apparaten in uw netwerk binnen enkele seconden scannen en in kaart brengen, met volledige details. U kunt vervolgens precies de gewenste apparaten selecteren en inzetten, wat voor snellere installaties zorgt en de operationele efficiëntie van uw IT verbetert.

Hardware & Softwarebewaking

ASUS Control Center Express biedt realtime informatie over hardware, software, gebruik en verbindingen van alle apparaten, voor het identificeren van systeemuitval om uitvalrisico's te verminderen en de productiviteit efficiënt te verbeteren. Gedetailleerde hardware-informatie, zoals systeemtemperaturen, ventilatoren, voltages en hardwarestatus - inclusief videokaarten - is in één oogopslag beschikbaar.

Apparaatbeheer

Consistent IT-beheer stelt u in staat om alle activa in uw netwerk te consolideren. ASUS Control Center Express stelt u in staat om uitgebreide software- en hardware-informatie te verkrijgen met stroom-, beveiligings-, taakplanner- en rapportagefuncties op alle apparaten. Toegang tot het BIOS en de herinstallatie van het besturingssysteem in hardwaremodus* indien apparaten zich niet in een OS-omgeving bevinden zijn beschikbaar voor het op afstand oplossen van crashende of onverwacht afsluitende systemen.

* Vereist een verbinding met een beheer-LAN-poort die RTL 8117 LAN IC ondersteunt voor BIOS en OS-herinstallatie in hardwaremodus.

Beveiliging

Beveiliging is van het grootste belang in elke bedrijfsomgeving. ASUS Control Center Express stelt u in staat om veilig te controleren op ongeautoriseerde systeemtoegang door het op afstand uitschakelen van de Register Editor, het blokkeren van USB-opslag voor alle apparaten en het bieden van automatische reboots via waakhondprogramma's. Er is ook een software blacklist beschikbaar om het gebruik van voor de IT-beveiliging risicovolle toepassingen te voorkomen.

Instellingen-migrator

Als u al een ASUS Corporate Stable Model (CSM)-programmagebruiker bent en ASUS Control Center hebt geïnstalleerd, is de instellingen-migrator ontworpen om al uw bestaande configuraties en apparaatgegevens in slechts een paar stappen over te zetten naar ASUS Control Center Express. Raadpleeg voor meer info de gebruikershandleiding.

100+ Compatibel met ASUS-moederborden

ASUS Control Center Express is niet zomaar IT-beheersoftware. Het is compatibel met meer dan 100 ASUS CSM-moederborden, werkstationmoederborden en zakelijke moederborden, en wordt ondersteund door een sterk partnernetwerk. Het is de meest uitwisselbare IT-beheersoftware op de markt, waardoor leveranciers van oplossingen in staat zijn om eenvoudige implementaties en updates uit te voeren in vele verticale markten.

100+

Compatibel met ASUS-moederborden