Software IT de monitorizare și gestionare în timp real
Descarcă

Versiune: 01.06.15

ACTUALIZATI ACUM
Cu un efect imediat, toti utilizatorii care au achizitionat ASUS Control Center Express trebuie sa descarce si sa re-instaleze cea mai recenta versiune de software (v01.04.27) pe console si dispozitivele client. Nerespectarea acestui lucru poate impiedica sistemul sa detecteze de la distanta toate dispozitivele client.

De ce să alegi ASUS Control Center Express?

ASUS Control Center Express este un software IT integrat de monitorizare și gestionare conceput pentru a implementa mai rapid, a simplifica operațiunile IT și a îmbunătăți productivitatea cu funcții de control cuprinzătoare și ușor de utilizat. ASUS Control Center Express este compatibil cu peste 100 de plăci de bază ASUS pentru a oferi o soluție de înaltă calitate, fiind optimizat TCO pentru nevoile dvs. de afaceri.

 • Mai puțin de

  5minute

  Instalare mai rapidă
 • 3pași

  Migrare mai ușoară
 • 100+

  Plăci de bază ASUS compatibile

Gestionarea mai ușoară a dispozitivelor multiple

Tablouri de bord inteligente

Tabloul de bord inteligent combină multiple vizualizări de informații în timp real pentru a oferi perspective mai bogate și a vizualiza fluxuri de activități, oferind alerte de detectare a defecţiunilor tehnice și jurnale de evenimente pentru a vă ajuta să urmăriți toate dispozitivele din rețeaua dvs. Puteți găsi și naviga rapid prin dispozitivele de interes cu funcționalitatea inteligentă de căutare, oferind o vizibilitate mai bună pentru o implementare mai rapidă atunci când controlați setările pe mai multe dispozitive.

Vizualizarea planului de etaj

Vizualizarea planului de etaj este o caracteristică inovatoare pentru reprezentarea implementărilor tuturor dispozitivelor și monitorizarea în timp real. Diferențiat față de formatul listei din software-ul tradițional de gestionare IT, puteți personaliza cu ușurință vederea dvs. importând o schemă de imagine a mediului - chiar și un desen manual - și adăugați pictograme de comenzi online/offline de stare la orice activ cu doar câteva click-uri pentru control în timp real.

Detectare IP automată

Spuneți la revedere instalărilor manuale pe mai multe dispozitive care consumă timp. Această nouă funcție a ASUS Control Center Express vă permite să scanați și să mapați adresele IP ale tuturor dispozitivelor disponibile din rețeaua dvs. cu detalii complete în doar câteva secunde. Puteți apoi selecta și implementa doar dispozitivele pe care le doriți, oferind instalări mai rapide și îmbunătățind eficiența operațională în IT.

Monitorizare Hardware & Software

ASUS Control Center Express oferă informații în timp real despre hardware, software, utilizarea și conexiunile tuturor dispozitivelor pentru identificarea erorilor de sistem, reducând riscurile de întrerupere și îmbunătățind productivitatea într-un mod eficient. Informațiile hardware detaliate, cum ar fi temperaturile sistemului, ventilatoarele, tensiunile și starea hardware - inclusiv plăcile grafice - sunt disponibile dintr-o privire.

Gestionare dispozitiv

Gestionarea IT constantă facilitează consolidarea tuturor activelor din rețeaua dvs. ASUS Control Center Express vă permite să obțineți informații complete despre software și hardware cu funcții de alimentare, securitate, planificarea sarcinilor de lucru și raportarea pe toate dispozitivele. Accesul la reinstalarea BIOS și a sistemului de operare în modul hardware* atunci când dispozitivele nu se află într-un mediu OS, sunt disponibile pentru remedierea de la distanță a problemelor tehnice sau a opririlor neașteptate.

* Necesită o conexiune la un port LAN de administrare care suportă LAN IC RTL 8117 pentru reinstalarea BIOS și OS în modul hardware.

Securitate

Securitatea este extrem de vitală în orice mediu de afaceri. ASUS Control Center Express vă permite să controlați în siguranță accesul neautorizat la sistem, oferind dezactivarea de la distanță a Editorului de Registru, blocând stocarea USB pentru toate dispozitivele și oferind reporniri automate prin intermediul programelor de supraveghere. De asemenea, este dispionibilă o listă neagră de software, prevenind rularea aplicațiilor cu risc ridicat pentru securitatea IT.

Setări de Migrare

Dacă sunteți deja utilizator al programului ASUS Corporate Stable Model (CSM) cu ASUS Control Center instalat, migratorul setărilor este proiectat pentru a transfera toate configurațiile și datele dispozitivului dvs. existente la ASUS Control Center Express în doar câțiva pași. Aflați mai multe în manualul de utilizare.

100+ Plăci de bază ASUS compatibile

ASUS Control Center Express nu este un simplu software de management IT. Compatibil cu peste 100 de plăci de bază ASUS CSM, plăci de bază pentru stații de lucru, plăci de bază de afaceri susținute de o rețea puternică de parteneri, este cel mai interschimbabil software de management IT de pe piață, permițând furnizorilor de soluții să efectueze implementări și actualizări ușoare pe numeroase piețe verticale.

100+

Plăci de bază ASUS compatibile