Hvad er AiMesh?

AiMesh forbinder flere kompatible ASUS-routere for at skabe et mesh-wi-fi-netværk, der dækker hele hjemmet. Med den fleksible og skalerbare teknologi kan du blande forskellige AiMesh-kompatible routere og forbedre dækningen ved at tilføje nye når som helst.* Alle enheder i et AiMesh-netværk har adgang til alle funktioner i den primære router, herunder spilfunktioner, sikkerhed i professionel kvalitet med AiProtection og mere. De fleste ASUS-routere understøtter allerede AiMesh.

*AiMesh understøtter 802.11k/v-standarden.

Prisvindende teknologi

“Asus er måske ikke det første navn, der dukker op, når du tænker på netværksudstyr til hjemmet. Men i 2021 vinder brandet vores Readers' Choice-pris for routere for tiende år i træk. Det er det første brand, du bør overveje, når du opgraderer dit hjemmenetværk.”-PCMag

Lær mere om ASUS-routere

RT-AX92U 2 Pack fik anerkendelsen “den bedste mesh-router til gaming”-PC Gamer

Lær mere om RT-AX92U 2 Pack

ASUS ZenWiFi AX (XT8) blev kåret til “Bedste WiFi 6 mesh-system”-CNET

Lær mere om ASUS ZenWiFi AX (XT8)

Smart teknologi til maksimal pålidelighed

AiMesh er designet til at være hurtigt og pålideligt for at give wi-fi uden bekymringer. Du får en sammenhængende forbindelse overalt uden at skifte til forskellige netværk, og AiMesh-netværket kan stadig give dig en internetforbindelse, selvom en af noderne er nede.

Vælger automatisk det bedste wi-fi-signal

AiMesh opretter et enkelt netværksnavn til hele huset , så der ikke er behov for konstant at skifte mellem netværk, når du bevæger dig rundt i dit hjem. Alle AiMesh-routere overvåger signalstyrken til din enhed, og de skifter den automatisk til en anden kilde, hvis det er nødvendigt – uden at du bemærker det. Hvis du foretrækker separate netværksnavne for hvert frekvensbånd, kan du også konfigurere det – AiMesh er designet til at fungere sådan, som du ønsker det!

Self-healing-forbindelse der altid er oppe

Hvis der er en driftsforstyrrelse på en af AiMesh-netværkets dele, erstatter self-healing-funktionen straks den fejlbehæftede router ved hjælp af de resterende routerforbindelser. Så din forbindelse bliver ikke afbrudt, og du bemærker ikke noget som helst.

Intelligent Band Selection

Noder er forbundet via en backhaul-forbindelse, og en stabil backhaul sikrer, at hele netværket er stabilt. AiMesh registrerer forbindelseskvaliteten for hvert frekvensbånd og vælger dynamisk det bedste bånd til backhaul: 5-GHz, 2,4-GHz eller endda det nye WiFi 6E 6-GHz-bånd. Der skiftes også automatisk til et andet bånd, hvis der opstår trængsel på det aktuelle backhaul-bånd.

The Power of More: Ekstrem wi-fi-hastighed

Enkeltstående routere giver normalt den bedst mulige ydelse og de bedste funktioner, og de er uden sidestykke, når de bruges i et AiMesh-system. Et AiMesh-system, der bruger to ROG Rapture GT-AXE11000 WiFi 6E-routere, kan levere 6x højere hastighed end konkurrerende WiFi 6 mesh-systemer.*

*Baseret på ASUS' laboratorietests.

Lær mere om WiFi 6E

AiMesh WiFi 6E mesh-system

1.5X Faster

WiFi 6 mesh-system fra konkurrent

Let og omfattende styring

Et AiMesh-system kan let administreres via ASUS Router-appen eller webgrænsefladen. Du kan kontrollere forbindelserne, overvåge trafikken via en grafisk repræsentation og tilpasse indstillingerne med et enkelt klik eller tryk. Der er virkelig ingen ben i at have et AiMesh-netværk.

Optimering med ét tryk

Det er nemt at optimere AiMesh-topologien med ét tryk i ASUS Router-appen – det vil sige forbindelserne mellem den primære router og hver node. En optimeret topologi sikrer, at hver node er forbundet til den primære router via den korteste rute, så der er hurtige og stabile forbindelser på tværs af hele dit hjem.

AiMesh-forbindelser

Med den intuitive brugergrænseflade er det let at få et overblik over konfigurationen af dit fleksible AiMesh-netværk, i takt med at det udvides. Du kan øjeblikkeligt se, hvor mange noder der er tilsluttet, og hvor mange enheder der er forbundet til hver node.

Nodeforbindelsesstatus

Klik på en vilkårlig node for øjeblikkeligt at se dens backhaul-forbindelseskvalitet, dataoverførselshastighed eller mere detaljerede oplysninger. Hvis forbindelsen er dårlig, giver ASUS dig flere måder at forbedre den på, inklusive optimering med ét klik, prioritering af backhaul-forbindelse og mere.

Avancerede konfigurationer

ASUS Router-appen og webgrænsefladen rummer kraftfulde værktøjer, der giver dig mulighed for at lave tilpassede konfigurationer med ændringer af systemparametre, backhaul-type eller nodeindstillinger. Det er et virkelig professionelt værktøj til enhver, der ønsker komplet tilpassede netværksindstillinger.

Komplet udvalg af backhaul-muligheder

AiMesh stiller en række backhaul-tilpasningsmuligheder til rådighed. For trådløs backhaul kan du manuelt vælge det foretrukne uplink-bånd for hver node, inklusive det nye 6-GHz WiFi 6E*-bånd. På nogle tri-band-modeller kan du endda udpege et dedikeret bånd til backhaul. AiMesh muliggør kabelforbundet backhaul via Ethernet-forbindelser til enkelte noder eller på tværs af hele netværket. Det baner vejen for ultrahurtige dataoverførsler via 10G- og 2.5G-LAN-portene på visse ASUS-routere i topklassen. Valget er dit!

* Kun muligt på WiFi 6E-routere.

Fleksible opdateringer på tværs af hele systemet

Det er let at foretage konfigurationsændringer i hele AiMesh-systemet på én gang – inklusive firmwareopdateringer, genstart eller nulstilling – eller at udføre separate handlinger på hver node. Selv når du er ude af huset, kan du løse eventuelle internetproblemer i hjemmet ved at fjernkonfigurere enten hele systemet eller individuelle noder.

Tilpassede indstillinger for hver node

Hver node kan konfigureres separat, herunder mht. link-aggregation, USB-anvendelsesformål, wi-fi-antennesignal, LED-lys og andre avancerede tilpasninger. Du kan også manuelt vælge en passende uplink-forbindelse til hver node via Preferred Uplink AP.

Gør internettet til et mere sikkert sted for alle

Sikkerhed i hjemmenetværket er afgørende, når der er mange tilsluttede enheder, herunder sårbare IoT-enheder. AiMesh-routere leveres med livslang gratis AiProtection og kontrolfunktioner til forældre, og nogle modeller bruger også den nyeste WPA3-sikkerhedsprotokol. Alle dine enheder er beskyttet i et AiMesh-system!

Lær mere om netværkssikkerhed

  • Forældrekontrol

  • Sikkerhed i professionel kvalitet

FORDELE
 

AiMesh WiFi-system

Almindeligt mesh-system

Traditionel router med høj ydeevne

Nem installation  
Fri bevægelse  
Bedre dækning (enkelt node)  
Kraftfuld ydeevne  
Masser af funktioner