Den rigtige løsning til dine WiFi-problemer uanset boligtyper

WiFi-forhindringer kommer fra beton/mursten gulve og vægge samt andre elektriske apparater, der udsender radiosignaler. AiMesh WiFi løser disse problemer ved at oprette et netværk, hvor alle routere kommunikerer med hinanden hele tiden, hvilket sikrer jævn og pålidelig WiFi i hele hjemmet med en række fantastiske netværksfunktioner. AiMesh tilbyder et komplet lineup af AiMesh-produkter, der gør det nemt at finde den rigtige løsning til dit hjem.

Designet til dit hjem

Her er, hvordan vores kunder sætter AiMesh-system in i deres hjem.

Byhus

Traditionelt toetagers hjem

Bondegårdsstil-hjem

Taichung, Taiwan

Fem etager, to soveværelser

Fem-etagers byhus

300 kvadratmeter
(gulvareal i alt)

Jeg får et stærkt WiFi-signal på alle etager uden nogen døde zoner med AiMesh. Opsætningen var let med den intuitive smartphone-app, og min daglige brugsoplevelse har været fantastisk.

AiMesh-løsning:

2 x RT-AC68U Få mere at vide

Chens hjem

New Taipei City, Taiwan

En etage, to soveværelser

Lejlighed med murede vægge

80 kvadratmeter

Det er rart kun at have et WiFi-netværksnavn, selvom jeg har flere routere, og mine enheder skifter problemfrit fra en router til en anden, når jeg bevæger mig rundt i huset. Alle mine enheder er forbundet til 5GHz-kanalen og når de maksimale hastigheder fra min internetudbyder (200 Mbps-downloads / 20 Mbps-uploads). Med mit aiMesh-system kan jeg glæde mig over en gnidningsfri video-streaming på 190 Mbps-hastighed overalt i mit hjem.

AiMesh-løsning:

1 x RT-AC5300 Få mereat vide
1 x GT-AC5300 Få mereat vide

Tsaus hjem

Shanghai, Kina

To etager, fem soveværelser

Stort to-etages hus

690 m2

AiMesh gav mig en skøn netværksoplevelse overalt og overskred mine forventninger. Det giver en problemfri oplevelse, når jeg skifter mellem routere og giver mig WiFi-dækning i hele hjemmet. Det løser alle mine hjemmenetværksproblemer til dagligt brug.

AiMesh-løsning:

3 x GT-AC5300 Få mere at vide

Changs hjem

RedLand, Australien

En etage, fem soveværelser

Etetageshus

Appx. 460 kvadratmeter

Jeg synes helt klart, det har givet en massiv forbedring. Vi kan faktisk nu komme på internettet i min datters værelse. Vi kan have Netflix derinde, mens vi før ikke engang kunne samle en enkelt streg med signalet. Du sidder f. eks. inde i stuen, og tre af os sidder forskellige enheder, ser Netflix, spiller på Facebook eller interaktive spil. Og ikke noget problem, det virker alt sammen perfekt.

AiMesh-løsning:

1 x RT-AC88U Få mere at vide
1 x RT-AC68U Få mere at vide

Louises hjem

Et par tips til at oprette dit stabile WiFi-system

Hver AiMesh routers placering har indflydelse på WiFi´s ydelse i hele dit hjem, så en hensigtsmæssig placering er vigtig. Heldigvis er det nemt. Her er et par få tips til at hjælpe

 • Primære router og nodes er for langt fra hinanden
 • Hindringer (vægge, møbler) blokerer forbindelsen mellem routere
 • Spred routere jævnt over det hele, så hvert hjørne i dit hjem kan dækkes. Den optimale afstand mellem routere er ca. 10-15 meter.
 • Når det er muligt, skal du sørge for et frit udsyn (ingen forhindringer) mellem AiMesh-routere, og sikre, at den bedst mulige forbindelse mellem dem kan give bedre forbindelser til dine enheder.
 • WiFi-forbindelser kan næppe leveres fra hovedruteren til øverste etage på grund af afstanden fra første til anden etage.
 • Vær sikker på, at hvert hub kan modtage og transmittere et WiFi-signal fra det forrige til det næste hub for at sikre en gnidningsfri WiFi til det fjerneste hjørne af hjemmet.
 • En trappe er et ideelt sted i et fleretagers hjem til videresendelse af WiFi-signalet til en anden etage.
 • Hold din AiMesh hub væk fra andre inferens-kilder som f. eks. mikroovn, store metalobjekter og andre trådløse signalkilder.

HVORDAN SÆTTER MAN ET AiMesh-SYSTEM OP

Opdater firmwaren

Installer den seneste firmware på alle routere, og indstil udvidede AiMesh-nodes til fabriksindstillinger

Opsæt den primære router

Tilslut den højeste specifikationsrouter til din internetforbindelse som primær router, og opret WiFi-netværket

Søg efter dine AiMesh-noder

Tænd for de andre AiMesh-routere, klik 'Søg' i ASUSWRT eller ASUS-router-appen for at finde dem

Tilføj AiMesh nodes til AiMesh system

Vælg en router og klik 'Tilføj' for at tilføje dit AiMesh WiFi system

Hvis du har AiMesh hårdtbundtet Wi-Fi-system, er opsætningen endnu lettere,
Se hands-on-video her.

Ansvarsfraskrivelse:

 1. Faktisk datagennemstrømning og WiFi-dækning vil variere fra netværksforhold og miljømæssige faktorer, herunder mængden af netværkstrafik, byggemateriale og konstruktion og netværk-overhead, som resulterer i lavere faktisk datagennemstrømning og trådløs dækning.
 2. Problemfri roaming kan afhænge af specifikationerne på den mobile enhed.
 3. DSL og LTE WiFi modem routere, der understøtter AiMesh teknologi kan kun arbejde som AiMesh primære router, ikke som AiMesh node.
 4. Du kan finde det fulde modelnavn på din router på klistermærket på bagsiden af din router.