Belangrijke Informatie

Waar vind ik de Modelnaam?

Voor alle producttypes geldt:

Moederbord

Methode 1 : Herstart uw systeem

Druk op de "Del" toets wanneer u BIOS - EZ Mode ziet staan, bekijk vervolgens de informative op uw scherm.

Bijvoorbeeld:PRIME X370-PRO geeft het moederbord model aan.

Methode 2 :Zoek het model aan de hand van het moederbord zelf

Indien noodzakelijk kunt u voor zichbaarheid het systeem openen.
Bijvoorbeeld: SABERTOOTH Z170 MARK 1 geeft het model van het moederbord aan.

Notebook

Methode 1: U kunt het model vinden op een sticker aan de onderzijde van uw laptop.

Bijvoorbeeld: X302LA

Eee PC

Methode 1 : Sluit de deksel van de EPC. Op de onderzijde kunt u een sticker terugvinden met daarop het model(zoals weergegeven in de rode cirkel).

Bijvoorbeeld:701 (modelnaam.)

Optische Drive

Methode 1 : Herstart uw systeem

Druk op "Pause/Break" wanneer u "Detecting Secondary Master" ziet staan

Bijvoorbeeld:CRW-4012A Geeft het model van de optische schijf aan.

Methode 2 :Bekijk de naam van het model op het oppervlak van de optische schijf zelf.

Bijvoorbeeld:CRW-5224A geeft het model optische schijf aan.

VGA-kaart

Methode 1 : Druk met de rechtermuisknop op uw bureablad, kies voor "Eigenschappen - Instellingen".

Bijvoorbeeld:V9520 Geeft het model van de VGA aan.

Methode 2 :Klik op "Start" -> "Configuratiescherm’" -> "Apparaatbeheer" -> "Systeem" -> "Beeldschermadapters"e.

Methode 3 : Vind de naam van het model op de VGA zelf.

Bijvoorbeeld:STRIX-GTX1080-O8G-GAMING geeft het VGA model aan.

Draadloos

Methode 1 : U kunt de naam van het model terugvinden op de Wireless AP

Bijvoorbeeld:WL-500g geeft het model Wireless AP aan.

Methode 2 :Vind de naam van het model op de Draadloze kaart zelf

WL-107g Geeft het type Wireless Card aan.

Methode 3 : Vind de naam van het model op de HSDPA Kaart

Bijvoorbeeld:T500 Geeft het model HSDPA Kaart aan.

Omslag van Gebruikershandleiding

Etiket op de verpakking