[Draadloze router] Hoe controleer ik de informatie van apparaten die zijn aangesloten op de ASUS-router?

Je kunt de informatie over alle aangesloten apparaten vinden in de Client-status.

Ga naar [Netwerkkaart] > Klik  Clientpictogram -> Controleer [Klantstatus].

Hoe toegang krijgen tot de pagina met routerinstellingen?

Stap 1: Sluit uw pc aan op de ASUS-router via Wi-Fi of Ethernet-kabel.

Stap 2: Open een webbrowser en navigeer naar Web GUI (http://router.asus.com).

Opmerking: raadpleeg  [Draadloos Router] De GUI (ASUSWRT) van de router openen voor meer informatie.

Stap 3: Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Aanmelden].

Opmerking: als u vergeet de gebruikersnaam en/of wachtwoord, herstel de router naar de standaard fabrieksstatus. Raadpleeg  Hoe zet ik de router terug naar de fabrieksinstellingen?  voor meer informatie.

Klantstatus

1. Drie statussen: online, bedraad en draadloos.

2. Klik op het mac-adres en de gedetailleerde informatie wordt weergegeven.

3. Klik op het clientpictogram en de details worden weergegeven. Nadat u de instellingen heeft gewijzigd, klikt u op "Toepassen" om op te slaan.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.