Het koppelen van de ZenWatch - Koppelen met uw Android toestel

Volg de onderstaande stappen om de ZenWatch met uw apparaat te koppelen.

ZenWatch

Bij de eerste keer opstarten van ZenWatch selecteert u de taal die uw voorkeur heeft (Traditioneel Chinees niet ondersteund).

Vervolgens verschijnt een "Pairing code" van dit apparaat op het scherm van ZenWatch.

Telefoon of tablet

1. Een installatiewizard start nadat "Wear OS" is geopend op telefoon of tablet.

Omdat ZenWatch via Bluetooth op het apparaat is aangesloten, moet u Bluetooth inschakelen volgens de instructies.

2. Selecteer de apparaatnaam van ZenWatch en bevestig de koppelingscode om door te gaan met het koppelen.

3. Schakel horlogemeldingen in nadat het koppelen gelukt is.

4.Vink "Wear OS" aan om meldingen in te schakelen en vervolgens kunt u de koppelingsstatus zien op de startpagina van Wear OS.