[ Projector ] De projector is ingeschakeld maar er wordt geen beeld weergegeven of deze loopt vast

Volg de onderstaande stappen om tot een mogelijke oplossing te komen:

1) Ontkoppel de adapter en sluit deze opnieuw aan.

2) Verfieer of de kabels juist zijn aangesloten.

Indien u meerdere apparaten heeft aangesloten, druk dan op de “Source” knop om te wisselen tussen apparaten.

3) Herstel het apparaat naar de fabriekswaarden. Hoe kan ik het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen?
4) Indien het probleem nog aanwezig is na het fabrieksherstel, neem dan contact op met een Service Center voor verdere ondersteuning.   http://www.asus.com/nl/support/CallUs

Let op:

1. Indien u een projector met batterij bezit, en deze niet afgesloten kan worden, hou dan gedurende 5 seconden de powerknop ingedrukt om deze uit te forceren.

2. De ASUS Projector zal automatisch uitgeschakeld worden indien deze te heet wordt.