Windows 10 - Meld u aan en activeer Cortana

Log in Cortana

Log in met uw MSA

Voeg uw Microsoft-account (MSA) toe en Cortana helpt u uw services allemaal op één plek te beheren.

Klik op het pictogram en klik op [Aanmelden]

Voer vervolgens uw account in om in te loggen en door te gaan.

Activeer Cortana

Open Cortana en selecteer Instellingen.

Klik op het pictogram en Klik op het pictogram, en vervolgens Selecteer [Instellingen]

Spraak instellingen

Klik op [Spraakprivacy-instellingen]

Klik om [Online spraakherkenning] in te schakelen.

Microfoonmachtigingen

Klik op [Microfoonmachtigingen] zoals hieronder weergegeven

Klik om de toestemming in te schakelen.

Spraakactivering

Klik op [Privacyinstellingen voor spraakactivering]

Schakel de functie in zoals hieronder weergegeven.

Opmerking: het Wake-woord voor spraakactivering is opnieuw ingeschakeld in de nieuwste versie van Cortana in Windows. Als je Windows 10, update van mei 2020 gebruikt, zorg er dan voor dat je hebt geüpdatet naar build 19041.329 of hoger om het Wake-woord met Cortana te gebruiken. Voor eerdere builds kun je nog steeds op de microfoonknop klikken om je stem met Cortana te gebruiken.

Raadpleeg ons ondersteuningsonderwerp om de modus "Cortana" te activeren in Windows 10 november 2019 update en eerdere versies.

Meer gedetailleerde informatie kunt u verwijzen naar onderstaande Microsoft-link.

https://www.microsoft.com/nl-nl/cortana/gettingstarted?activetab=pivot1:primaryr2