[Notebook] [Video] Introductie van Giftbox

Introductie

Wandeling door de video van Giftbox

Functies

Hoe ASUS Giftbox te verkrijgen

Hoe ASUS Giftbox te verwijderen

Gerelateerde FAQ

Introductie

Giftbox is om je app te presenteren zodra de gebruiker zijn ASUS apparaat krijgt.

Wandeling door video van giftbox

Functies

Selecteer de giftbox widget in het start menu.

Gemakkelijk bekijken van uw vooraf geïnstalleerde apps als ze draaien in real-time

Neem een blik bij de populaire apps pagina om de populairste apps te zien, die u aan uw inzameling wilt toevoegen

Leuke spellen zijn beschikbaar om te downloaden

Begin met het plannen van een vakantie of ga op een Shopping Spree met de grote verscheidenheid van reizen en winkelen apps ter beschikking gesteld.

U kunt meerdere applicaties krijgen door te klikken op "More Collections"

Ga naar het Settings tab rechts onderin de pagina om ontdekken in te schakelen, berichten en hoe talen te veranderen

Hoe ASUS Giftbox te verkrijgen

Giftbox is vooraf geïnstalleerd in ASUS-notebooks. Je kunt het ook downloaden van Asus Website door de stappen in onderstaande link te volgen:

https://www.asus.com/support/FAQ/1035376/

Zoek "ASUS Giftbox" in Hulpprogramma's. Klik op "DOWNLOADEN".

Hoe ASUS Giftbox te verwijderen.

Als u de apps wilt verwijderen, raadpleegt u de onderstaande koppeling voor informatie:

https://www.asus.com/support/faq/1013598

FAQ:

1. Welk OS wordt ondersteund door de ASUS Giftbox?

A. ASUS Giftbox ondersteund Windows 7,8,8,1 en 10. Sommige applicaties uit de giftbox kunnen niet ondersteund worden door uw OS. Lees de beschrijving voordat u de applicatie download.

2. Waarom wordt er een lege pagina geopend wanneer ik ASUS Giftbox open?

A. Om gebruik te kunnen maken van Giftbox dient u verbonden te zijn, anders zal de pagina blank worden weergegeven.

3. Waarom kan ik ASUS Giftbox niet installeren na het downloaden.

A. U kunt alleen ASUS Giftbox installeren op een ASUS Notebook.

4. Waarom kan ik geen recommendaties zien?

A: Bekijk of uw verbinding stabiel en goed is.

5. Hoe kan ik gratis gebruik maken van een aangeraden applicatie?

A: Lees de informatie en druk op "Go" om deze te openen via de website, applicatie of de store.