[IFTTT]Wat kan ik met mijn ASUS router en IFTTT doen?

Wat is IFTTT?

IFTTT is een platform dat apps, services en apparaten verbindt met [ if this, then that ] uitspraken. Deze eenvoudige voorwaardelijke instructies worden [ Applets ] genoemd en gebruiken specifieke voorwaarden om allerlei aangepaste taken voor u uit te voeren.

Wat kan ik doen met de ASUS-router en IFTTT?

Verbind uw ASUS-router met IFTTT en begin een automatiseringsleven met creatieve applets op uw ASUS-routerkanaal. Bijvoorbeeld:

[Als bijna etenstijd of bedtijd is, schakel dan wifi uit]

[Als mijn dochter thuiskomt, stuur mij dan een e-mail, sms of telefoontje]

[Als mijn vrouw thuiskomt, speel dan mijn favoriete liedje]

[Als ik een game speel, verhoog dan de spelsnelheid]

Aan de slag:

Voer de volgende acties uit om applets te maken:

•   Meld u aan bij uw IFTTT-account.

•   Ga naar ASUS Router-kanaal.

•   Verbind de ASUS Router met uw IFTTT-account.

•   Kies uit de bestaande applets of maak uw eigen applets met acties van ASUS Router.

Ondersteunde Acties

Actions

Wi-Fi inschakelen

Wi-Fi uitschakelen

Gastennetwerk AAN

Gastennetwerk UIT

Game boost aan : Enable de Game Mode

Media first aan : Enable Media Mode to raise media streaming packet’s priority

IFTTT Applets

Om alle gerelateerde applets voor de ASUS Router te bekijken, refereer dan aan de ASUS Router Channel in IFTTT

FAQ

1. Wordt IFTTT niet ondersteund in AP-modus?

De IFTTT-optie bestaat niet wanneer de router in de AP-modus staat.

In de AP-modus worden alle IP-adressen verzonden vanaf de voorste router/modem boven de router, de router heeft geen DHCP-functie in de AP-modus, dus het kan het apparaat er niet mee verbinden, de beheerbesturing bevindt zich in de voorrouter/modem.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.