Hoe verwijder ik de voorgeinstalleerde versie van McAfee van mijn toestel?

ASUS heeft vooraf McAfee-software geïnstalleerd (McAfee LiveSafe/ McAfee Personal Security/ WebAdvisor) om u de cruciale veiligheidsfuncties te bieden.

Opmerking: Antimalwaresoftware kan verschillen op verschillende ASUS Notebook-modellen en verschillende OS-builds.

Als u niet bereid bent om McAfee-software te houden, volg dan deze stappen om te verwijderen:

Methode A:

1. Vind de McAfee-producten die u gaat verwijderen in Program & Functies selecteer dan Verwijderen.
  2. Vink beide opties aan en klik vervolgens op  Verwijderen.
  3. Start uw apparaat opnieuw op nadat het verwijderingsproces is voltooid.

Methode B:

Als u McAfee nog steeds niet kunt verwijderen door de bovenstaande stappen te volgen.

U kunt  deze link  raadplegen om McAfee Consumer te downloaden Product Removal tool (MCPR) en uitvoeren om gerelateerde producten te verwijderen.