Hoe installeer ik het Windows 10-stuurprogramma wanneer u de [setup.exe] of [install.exe] niet kunt vinden?

Er zijn twee methoden om het stuurprogramma te installeren en u kunt ze in detail vinden in de onderstaande stappen.

De eerste installatiemethode: Update of installeer de driver in [Device Manager]

Neem de installatie van de VGA-driver als voorbeeld.

(1) Hoe u de VGA-driver kunt krijgen, verwijzen wij u naar de officiële ASUS-website Link

(2) Pak het stuurprogramma uit dat u hebt gedownload.

(3) Klik met de rechtermuisknop in de linkerbenedenhoek van ① [Windows-pictogram], klik om ② [Apparaatbeheer] te openen. Klik op ③ [Beeldschermadapters], klik met de rechtermuisknop op ④ [NIVIDA GeForce MX250], klik op ⑤ [Stuurprogramma bijwerken].

Opmerking: mogelijk moet u het speciale apparaat voor verschillende stuurprogramma's selecteren.

(4) Klik op ⑥ [Browse my computer for driver software].

(5) Klik op ⑦ [Bladeren], zoek de ⑧ [gedownloade driver] in het pop-upvenster (noteer de locatie van de download van de driver), klik op ⑨ [OK] en klik op ⑩ [Volgende].

(6) Als u de onderstaande afbeelding ziet, is de driver met succes geïnstalleerd.

De tweede installatiemethode: gebruik PowerShell om de driver te installeren

1. Open de map waar de driver zich bevindt en open het bestand [InstallStep.txt].

2. Zoek [Input. \ xxxxx] in het geopende bestand. Je kunt het bestand met dezelfde naam in de map zien. (Neem het bestand setup.bat als voorbeeld om de driver te installeren)

3. Klik op ① [Bestand] in de linkerbovenhoek van de map, verplaats de muis naar ② [op de kleine pijl naast Open Windows PowerShell] en klik op ③ [Open Windows PowerShell als beheerder].

4. Het volgende scherm verschijnt, klik op [Ja].

5. Zoek [Input. \ xxxxx] (. \ setup.bat), voer het bestand in met [. \ Setup.bat] als voorbeeld in [Windows PowerShell] en druk op [Enter].

6. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt de volgende interface om aan te geven dat de driver is geïnstalleerd.

Als uw probleem niet is opgelost met de bovenstaande informatie, neem dan contact op met de ASUS-klantenservice voor meer informatie.