[Draadloze router] ASUS-router Harde fabrieksinstellingen herstellen - Methode 2

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=l1chr1-exVM

1. Zet de router uit.
2. Houd de "WPS" knop en zet de router aan.
3. Aan/uit-lampje is aan (houd de WPS-knop ingedrukt).
4. Laat de WPS-knop los nadat het aan/uit-lampje uit is.
5. Start uw router opnieuw op door handmatig op de aan/uit-knop te drukken.

Vind de WPS knop op uw router, raadpleeg de volgende afbeelding.

Verschillende modellen kunnen kleine verschillen hebben. Als u vragen heeft, kunt ude gebruikershandleiding raadplegen

De volgende afbeelding neemt [RT-AX68U] als voorbeeld.