[Microsoft Office] Hoe Microsoft 365 te activeren

Dit artikel beschrijft hoe u Microsoft 365 activeert, u kunt ook de Microsoft's Office-onderwerp activeren. Voordat u Microsoft 365 activeert, dient u onderstaande Office-voorschriften van Microsoft te raadplegen.

Opmerking: als u Office al had geactiveerd en u moet het opnieuw installeren, klik hier.

• Voordat u Office-toepassingen activeert, moet  Windows OS op uw computer worden geactiveerd .
  • U moet Office binnen 180 dagen vanaf het moment dat het Windows-besturingssysteem is geactiveerd, activeren. (Alleen voor een abonnementsversie van één jaar)
  • Je moet  inloggen met een Microsoft-account. (De Office-autoriteit wordt gekoppeld aan uw Microsoft-account.)

Er zijn twee activeringsversies van Microsoft 365 op ASUS-apparaten, een gratis proefversie en een abonnement van 1 jaar. Ga naar de overeenkomstige instructie op basis van uw behoefte:

Microsoft 365 gratis proefversie

1. Wanneer u een Office-app voor de eerste keer start, vraagt ​​het systeem u om aan te melden met een Microsoft-account . Als je nog geen Microsoft-account hebt, selecteer dan Account aanmaken.
  2. Nadat u zich heeft aangemeld bij uw Microsoft-account, selecteert u [Start uw gratis proefperiode].
  3. Je wordt doorverwezen naar de officiële website van Microsoft 365. Selecteer [Probeer 1 maand gratis].
  4. Klik op [Volgende].
    Opmerking: u wordt gevraagd om creditcardgegevens te verstrekken om ervoor te zorgen dat uw service niet wordt onderbroken als uw proefperiode voorbij is. Uw creditcard wordt pas aan het einde van de proefperiode in rekening gebracht. U kunt tijdens de proefperiode op elk moment opzeggen. Raadpleeg de Microsoft 365 veelgestelde vragen voor meer details.
  5. Kies een betaalmethode die je wilt.
  6. Voer uw betalingsgegevens in en klik vervolgens op [Opslaan].

7. Bevestig de betalingsgegevens en klik vervolgens op [Abonneren].
  8. U bent succesvol geabonneerd op Microsoft 365, klik op [Doorgaan].
  9. Klik op [Vernieuwen].
  10. Klik op [Accepteren]om akkoord te gaan met de Microsoft Office-licentieovereenkomst.
  11. Daarna, alstublieftllow de prompts op het scherm om uw privacy te bevestigen, en dan wordt Microsoft 365 geactiveerd en klaar voor u.

Microsoft 365 eenjarig abonnement

1. Als je een Office-app voor de eerste keer start, zal het systeem “Je hebt Office” laten weten. Meld u aan met een Microsoft-account. Als je nog geen Microsoft-account hebt, selecteer dan Account aanmaken.
    Opmerking: nadat u zich hebt aangemeld, wordt uw product toegevoegd aan uw Microsoft-account, zodat u het later opnieuw kunt installeren of uw nieuwe abonnement kunt beheren zonder productsleutel. Onthoud uw Microsoft-account en wachtwoord, anders kunt u Office niet opnieuw activeren als u het account bent vergeten.
  2. Klik na het inloggen op uw Microsoft-account op [Accepteren]om akkoord te gaan met de Microsoft Office-licentieovereenkomst.< br />
  3. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om uw privacy te bevestigen, waarna Microsoft 365 wordt geactiveerd en voor u klaar staat.

V & A

V1: als ik mijn pc reset en het Office-programma ontbreekt (of ik heb het verwijderd), hoe kan ik het dan terug downloaden?

A1: Als u Office had geactiveerd, klik hier en log in op uw Microsoft-account, dat is gekoppeld naar Office-programma. U kunt het Office-programma vinden in het veld Producten die u heeft gekocht en het vervolgens opnieuw installeren.

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de ASUS-klantenservice voor meer informatie.