Hoe u de garantiestatus kunt opvragen

1. Ga naar de garantiestatus-aanvraagpagina van de officiële ASUS-website.
  2. Voer uw serienummer inen vink het vakje aan voor ASUS-privacybeleid, en klik vervolgens op [Verzenden] . Hier vindt u meer informatie over het vinden van het productserienummer.
  3. Het zoekresultaat geeft de vervaldatum van uw garantie van het product weer.※ Opmerking: de garantiestatus die hier wordt weergegeven, is alleen ter referentie. Als de gebruiker de daadwerkelijke aankoopfactuur van het product niet kan overleggen, gaat de productgarantie in op de datum van levering van het apparaat volgens de product-S / N. Hier kunt u meer lezen over Hoe u de aankoopfactuur uploadt.

Hoe u de aankoopfactuur uploadt

1. Ga naar de officiële website van ASUS en klik vervolgens op [LOGIN] in de rechterbovenhoek.
  2. Voer uw ASUS-account en wachtwoordin, en klik vervolgens op [Inloggen] . Als u nog geen ASUS-account had, kunt u hier meer lezen over het registreren van het ASUS-account.
  3. Nadat u zich hebt aangemeld bij uw ASUS-account, klikt u op het accountpictogram in de rechterbovenhoeken selecteert u vervolgens [ASUS-account] .
  4. Nadat u de ASUS-accountpagina heeft geopend, selecteert u [Mijn product] , zoekt u de geregistreerde producten waarvan u de aankoopfactuur wilt bijwerken, en klikt u vervolgens op de knop Bewerken  aan de rechterkant. Als u uw ASUS-product nog niet heeft geregistreerd, kunt u hier meer lezen over hoe u een ASUS-product registreert.
  5. Klik op [Upload afbeelding].
  6. Klik op [Selecteer bestand] en kies uw factuur of kassabon, en klik vervolgens op [Afbeelding uploaden] om het aankoopfactuurbestand te uploaden.
    ※ Opmerking: het bestandstype ondersteunt alleen jpg-bestanden en de bestandsgrootte heeft minder dan 3 MB nodig.
  7. Nadat het uploaden is voltooid, wordt uw geüploade bestand weergegeven in het gedeelte met aankoopbonnen van de productpagina.

Download MyASUS nu voor een perfecte service. KLIK HIER!