[LCD-monitor] Ondersteunt ASUS MB / XG-serie Monitor USB 3.0-videotechnologie?

MB169C +, MB16AHP, XG17AHP, XG17AHPE ondersteunen GEEN USB 3.0-videotechnologie. Zorg ervoor dat de Type C-poort van uw hostapparaat de DP Alt-modus ondersteunt.

Zie hieronder voor functievergelijkingen per model:

Series       ZenScreen ROG
Kenmerken MB168B MB169B+ MB169C+ MB14AC MB16ACE MB16ACM MB16AC MB16AP MB16AH MB16AHP MB16AMT XG17AHP
10-punts touch-ondersteuning Nee Ja Nee
Micro HDMI input Nee Ja Ja Ja Ja
Ingebouwde luidsprekers Nee Ja Ja Ja Ja
Ingebouwde 7800 mAh-batterij Nee Ja Nee Ja Ja Ja
Beschermhoes of hoes Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Statiefgat Nee Ja Nee Ja Nee Ja
Hybrid USB-C DP Alt mode  Nee Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
USB 3.0
*(door de DisplayLink-driver of APP te installeren)
Ja Ja Nee Ja Ja Ja Ja Ja Nee Ja Nee
Auto Rotate functie Ja Ja Nee Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Display Widget software Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Antiverblindend oppervlak Ja Ja Ja Ja Ja Ja Glanzend Glanzend Ja Ja Ja Ja
IPS-paneel met brede kijkhoek Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Full HD resolutie 15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  14-inch 15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  15.6-inch  17-inch

* Bezoek de officiële ASUS-website om het USB-monitorstuurprogramma te downloaden op basis van de modelnaam.

https://www.asus.com/support/