[Moederbord] Armoury Crate - Introductie

Overzicht

Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat is ontworpen om gecentraliseerde controle te bieden over ondersteunde ROG-gamingproducten. Vanuit een enkele interface heeft Armoury Crate de controle over al je AURA-uitrusting binnen handbereik met de nieuwe Aura Creator-suite klaar. De software biedt ook controle over de instellingen voor een groeiend aantal ROG-producten, waardoor het gemakkelijker wordt om de look en feel van uw systeem af te stemmen. Armoury Crate biedt zelfs speciale productregistratie en ROG nieuwe feeds om u te helpen in contact te blijven met de ROG-gaminggemeenschap.

Systeemvereiste

1. Armoury Crate wordt alleen ondersteund op Windows® 10 RS3 of hoger. Zorg ervoor dat uw Windows-besturingssysteem is bijgewerkt naar Windows® 10 RS3 of hoger.

2. Zorg ervoor dat de Aura-applicatie niet op uw apparaat is geïnstalleerd. Als de Aura-applicatie al op uw apparaat is geïnstalleerd, verwijder deze dan voordat u Armory Crate installeert of bijwerkt.

3. Zorg ervoor dat het apparaat waarop je Armory Crate wilt installeren een stabiele netwerkverbinding heeft.

Menu introductie

*Dit artikel gaat bijvoorbeeld over het PRIME Z490-A moederbord, de menulijst kan variëren van verschillende moederbord.

1. Selecteer [Dashboard]

2. Om de instellingen voor de ventilatorsnelheid te wijzigen, kunt u een vooraf ingestelde modus kiezen uit het onderstaande menu. De geselecteerde modus wordt toegepast op alle ventilatoren.

3. Om AI Cooling te activeren om de acceleratie- en deceleratietijden van de ventilator automatisch aan te passen op basis van de apparaattemperaturen, waardoor drastische veranderingen in de ventilatorsnelheid gedurende korte perioden worden voorkomen.

Selecteer het menu [Ventilator] hieronder om de bedrijfsstatus van alle ventilatoren te bekijken.

Main menu

Klik op om het main menu te kopen.

Apparaat

Klik op apparaat en kies vervolgens je moederbord.

Apparaat→PRIME Z490-A→Uitschakeleffect

1.Klik AAN/UIT om het afsluiteffect te gebruiken/sluiten.

2. Kies basiseffecten (Statisch/Ademhalen/Strobing/Kleurcyclus/Regenboog/Sterrennacht).

3. Kies Snelheid/kleur.

Apparaat→PRIME Z490-A→Adresseerbare headers

Volg de instructies om uw adresseerbare headers in te stellen.

Apparaat→PRIME Z490-A→RGB-header

Sluit uw RGB-header (12V/G/R/B) aan op het moederbord en volg de installatie-instructies.

U kunt het microfooninvoerapparaat en het audio-uitvoerapparaat kiezen, en u kunt ook de tweewegs AI-ruisonderdrukkingsfunctie gebruiken om achtergrondgeluiden te verwijderen

(Opmerking: controleer voor deze functie of uw moederbord over een AI-ruisonderdrukkingsfunctie beschikt)

Schijfinfo: Selecteer het SSD-apparaat op uw moederbord en krijg gerelateerde informatie

(Opmerking: ondersteunt alleen SSD-apparaten, ondersteunt geen harde schijf van het schijftype)

AURA-synchronisatie

AURA Sync → Synchronisatieapparaten

1.Selecteer de AURA SYNC-compatibele apparaten om te synchroniseren.

AURA Sync → AURA-effecten

2.Kies het basiseffect of gebruik AURA Creator om uw eigen effect aan te passen.

3.Kies een kleur.

Game bibliotheek

Gebruik de gamebibliotheek om uw games te beheren.

Scenarioprofielen

Pas uw profiel aan om de instelling op de APP toe te passen.

1. Klik om een ​​nieuw profiel toe te voegen.

2. Kies de APP om naar het profiel te linken.

3. Pas de systeemconfiguratie / APP-configuratie aan.

4. Klik op Opslaan om de instelling op de APP toe te passen.

Tool

Tool is een geïntegreerde pagina voor de gebruiker om Driver / Utility / BIOS / Manual, enz. Te downloaden.

Uitgelicht

Voer speldeals in, u kunt inloggen op uw ROG-account en korting krijgen in de winkel.

Nieuws

Nieuwspagina biedt u de laatste ASUS-productinformatie en gerelateerd nieuws van sociale netwerken.

Gebruikerscentrum

Log in op uw ROG-account om te genieten van de VIP-service en productservice.

Instellingen

Instellingen → Algemeen

Kies je Armory Crate-bestemmingspagina en pas het thema aan via de instellingenpagina.

Instellingen → Update Center

De gebruiker kan op Controleren op updates klikken om de firmware- / softwarestatus te controleren.

Instellingen → Over

U kunt de huidige versie van Armoury Crate controleren en APP-diagnostiek gebruiken om uw loggegevens vast te leggen en het bestand te genereren wanneer u dat nodig hebt.