[Moederbord] Ai Overclocking Introductie

Ai Overclocking is een van de functies van AI Suite 3-software. AI Overclocking evalueert de optimale overklok instellingen op basis van uw CPU en koellichaam.

1. Hoe kan ik controleren of mijn moederbord Ai Overclocking ondersteunt?

2. Schakel Ai Overclocking in :

a. Schakel Ai Overclocking in Windows in

b. Schakel Ai Overclocking in BIOS in

3. AI Overklokken CPU-efficiëntie vergelijking

4. V&A :

1.Hoe kan ik controleren of mijn moederbord Ai Overclocking ondersteunt?

A1: Controleer de productspecificaties op de ASUS-ondersteuningswebsite of raadpleeg de handleiding. ASUS officiële website.

(Voorbeeld: Prime X299 editie 30)

2. Schakel Ai Overclocking in :

a. Schakel Ai Overclocking in Windows in (bijvoorbeeld: Prime X299 Edition 30)

1. naar het venster-pictogram in de linker benedenhoek van de computer, klik op AI Suite 3 om AI Suite 3 te openen

2. Het hoofdscherm van AI Suite 3: selecteer Ai Overclocking

opmerking: klik op de knop "AI Overclocking" om alleen slim overklokken in te schakelen. De frequentie van uw CPU wordt bij elke herstart aangepast terwijl u uw pc stresstest.

3.Show ”Uw computer zal nu opnieuw opstarten. Wil je doorgaan? "-> Ja"

b. Schakel Ai Overclocking in BIOS in

1. Start op, toon het ASUS-LOGO, druk op het toetsenbord DEL in het BIOS.

2. Nadat het BIOS-scherm is verschenen, klikt u met de rechtermuisknop op AI Overclocking "Normal"

2. AI Overklokken "AI Geoptimaliseerd" Functie inschakelen

4. Druk op "F10" op het toetsenbord om op te slaan en opnieuw te starten

* Herinnering: als u de AI Overclock-functie wilt uitschakelen, moet u deze uitschakelen onder BIOS.

3. AI Overklokken CPU-efficiëntie vergelijking:

1. Schakel de AI Suite 3-app in, Selecteer

2. Afbeeldingen: A. Voordat Ai Overclocking wordt gestart en B: Nadat Ai Overclocking is gestart. De CPU-frequentie is veranderd van 4824 Mhz naar 5100 Mhz

Herinnering: vanwege de verschillende specificaties van elke CPU en het moederbord en de gebruikte randapparatuur, kunnen de weergegeven waarden verschillen en moet het daadwerkelijke scherm als referentie worden gebruikt

4.V&A :

1. Hoe verkrijg ik de software?

A: Ai Overclocking is een van de functies van AI Suite 3-software. Voorgestelde referenties FAQ: https://www.asus.com/support/FAQ/1012780/

2. Waarom de waarschuwing tonen van de Windows-AI-optimalisatie voltooid. Klik op OK om terug te keren naar de startpagina. " ?

A: Dit is de AI Overclocking-functie die is gestart. Als je het wilt sluiten, ga dan naar het BIOS om het te sluiten, je kunt naar de stap "BIOS inschakelen Ai Overclocking:" gaan om de functie te sluiten.