[Notebook] Kennismaken met uw notebook

Bovenaanzicht

Nr. Icon Naam Omschrijving
1   Camera Met de ingebouwde camera kunt u foto's maken of video's opnemen met uw notebook.
2   Microfoon De ingebouwde microfoon kan worden gebruikt voor videoconferenties, gesproken vertellingen of eenvoudige audio-opnamen.
3   Camera indicator De camera-indicator licht op wanneer de ingebouwde camera in gebruik is.
4   Display paneel Dit high-definition beeldscherm biedt uitstekende weergavefuncties voor foto's, video's en andere multimediabestanden op uw notebook.
5   Lucht ventilator Door de ventilatieopeningen kan koele lucht binnenkomen en warme lucht de notebook verlaten.
6   Toetsenbord Het toetsenbord biedt QWERTY-toetsen op volledige grootte met een comfortabele bewegingsdiepte om te typen. Het stelt u ook in staat om de functietoetsen te gebruiken, snelle toegang tot Windows mogelijk te maken en andere multimediafuncties te bedienen.
7   Indicator voor kapitaalvergrendeling Deze indicator licht op wanneer de hoofdlettervergrendelingsfunctie is geactiveerd.
8   Indicator vergrendeling functietoets Deze indicator licht op wanneer de functie functietoetsen is geactiveerd.
9   Touchpad Met het touchpad kunnen meerdere gebaren worden gebruikt om op het scherm te navigeren, wat een intuïtieve gebruikerservaring oplevert. Het simuleert ook de functie van een gewone muis.
10 Aanknop Druk op de aan / uit-knop om uw notebook in of uit te schakelen. U kunt ook de aan / uit-knop gebruiken om uw notebook in de slaapstand of sluimerstand te zetten en deze uit de sluimer- of sluimerstand te halen.
In het geval dat uw notebook niet meer reageert, houdt u de aan / uit-knop minstens (4) seconden ingedrukt totdat uw notebook wordt uitgeschakeld.
11   Stroomindicator De voedingsindicator licht op wanneer de notebook wordt ingeschakeld.
12   Numeriek toetsenbord Het numerieke toetsenbord schakelt tussen deze twee functies: voor numerieke invoer en als pijlrichtingstoetsen.
13   Vingerafdruksensor Deze ingebouwde vingerafdruksensor registreert uw vingerafdruk en gebruikt deze als biometrische authenticatie om in te loggen op het systeem van uw notebook.

Onderaanzicht

Nr. Naam Omschrijving
1 Lucht ventilatie Door de ventilatieopeningen kan koele lucht binnenkomen en warme lucht de notebook verlaten.
2 Luidsprekers Dankzij de ingebouwde audioluidsprekers kunt u audio rechtstreeks vanaf uw notebook horen.

Rechter aanzicht

Nr. Icon Naam Omschrijving
1   Luidsprekers Dankzij de ingebouwde audioluidsprekers kunt u audio rechtstreeks vanaf uw notebook horen.
2 Geheugenkaartlezer Deze ingebouwde geheugenkaartlezer ondersteunt SD-kaartformaten.
3 Stroomindicator De voedingsindicator licht op wanneer de notebook wordt ingeschakeld en knippert langzaam wanneer de notebook in de slaapstand staat.
Tweekleurige batterijlaadindicator Kleur Status
Solide wit De notebook is aangesloten op een voedingsbron en het batterijvermogen is tussen 95% en 100%.
Solide oranje De notebook is aangesloten op een voedingsbron, laadt de batterij op en het batterijvermogen is minder dan 95%.

Knipperend
oranje

De notebook werkt in de batterijmodus en het batterijvermogen is minder dan 10%.
Lichten uit De notebook werkt in de batterijmodus en het batterijvermogen ligt tussen 10% en 100%.
4 USB 2.0 poort De USB-poort (Universal Serial Bus) is compatibel met USB 2.0- of USB 1.1-apparaten.
5 Beveiligings slot Met deze beveiligingssleuf kunt u uw notebook beveiligen met compatibele notebook-beveiligingsproducten.

Linker Aanzicht

Nr. Icon Naam Omschrijving
1 Power (DC) ingangspoort Steek de gebundelde voedingsadapter in deze poort om de accu op te laden en uw notebook van stroom te voorzien.
2 LAN poort Steek de netwerkkabel in deze poort om verbinding te maken met een lokaal netwerk.
3 HDMI poort Deze poort is geschikt voor de HDMI-aansluiting (High-Definition Multimedia Interface) en is HDCP-compatibel voor het afspelen van HD DVD, Blu-ray en andere beschermde inhoud.
4 USB 3.2 Gen 1 poort De USB 3.2 (Universal Serial Bus 3.2) Gen 1-poort biedt een overdrachtssnelheid tot 5 Gbit / s en is achterwaarts compatibel met USB 2.0.
5 USB 3.2 Gen 1 Type-C poort De USB 3.2 (Universal Serial Bus 3.2) Gen 1 Type-C-poort biedt een overdrachtssnelheid tot 5 Gbit / s en is achterwaarts compatibel met USB 2.0.
6 Koptelefoon- / headset- / microfoonaansluiting

Op deze poort kun je een versterkte speaker of koptelefoon aansluiten. Je kunt deze poort ook gebruiken om je headset of een externe microfoon aan te sluiten.

7   Luidsprekers Dankzij de ingebouwde luidsprekers kunt u audio rechtstreeks vanaf uw notebook horen.