[Windows 11/10] Wijzig opstart-apps

Windows 11-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Startup Apps] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. In Opstart-apps kunt u apps sorteren op Naam, Status of Opstartimpact. Zoek de app die u wilt wijzigen en selecteer Inschakelen of Uitschakelen, de opstart-apps zullen worden gewijzigd nadat de computer de volgende keer opstart.

Windows 10-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Startup Apps] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. In Opstart-apps kunt u apps sorteren op Naam, Status of Opstartimpact. Zoek de app die u wilt wijzigen en selecteer Inschakelen of Uitschakelen, de opstart-apps zullen worden gewijzigd nadat de computer de volgende keer opstart.