[Microsoft Office] Hoe Office 2019 Home & Business te activeren

Dit artikel beschrijft hoe u een eenmalige aankoop versie van Office Home & Zakelijk (bijv. Office 2021, 2019, enz.), en u kunt ook de Microsoft's Office-onderwerp activeren. Voordat u Office activeert, dient u onderstaande Office-voorschriften van Microsoft te raadplegen.

Opmerking: als u Office al had geactiveerd en u moet het opnieuw installeren, klik hier.

• Voordat u Office-toepassingen activeert, moet  Windows OS zijn geactiveerd op uw computer.
  • Je moet Office binnen 180 dagen vanaf het moment dat het Windows-besturingssysteem is geactiveerd, activeren.
  • Je moet  inloggen met een Microsoft-account. (De Office-autoriteit wordt gekoppeld aan uw Microsoft-account.)

Het volgende activeringsproces neemt Office 2021 als voorbeeld:

Opmerking: ASUS-computerbundels met Microsoft 365, en als u een eenmalige aankoop van Office Home & Zakelijk (bijv. Office 2021 of 2019), volg de volgende stappen om Microsoft 365 te upgraden naar Office 2021.

1. Open een Office-programma, zoals Word.
  2. Als je een Office-app voor de eerste keer start, geeft het systeem aan “Je hebt Office”. Meld u aan met een Microsoft-accountom het te activeren. Als je nog geen Microsoft-account hebt, selecteer dan Account aanmaken.
    Opmerking: nadat u zich hebt aangemeld, wordt uw product toegevoegd aan uw Microsoft-account, zodat u het later opnieuw kunt installeren of uw nieuwe abonnement kunt beheren zonder productsleutel. Onthoud alstublieft uw Microsoft-account en wachtwoord, anders kunt u Office niet opnieuw activeren als u het account bent vergeten.
  3. Nadat u zich heeft aangemeld bij uw Microsoft-account, krijgt u een bevestiging of u Office 2021-activering wilt koppelen aan uw Microsoft-account. Selecteer [Volgende].
  4. U moet akkoord gaan met de Microsoft-serviceovereenkomst. Lees het en selecteer vervolgens [Bevestigen].
  5. Office 2021 is met succes aan uw Microsoft-account gekoppeld en klik vervolgens op [Aan de slag].
  6. Voordat u Office 2021 activeert, ontvangt u mogelijk een melding dat Office een update nodig heeft. Klik op [Nu bijwerken].
  7. Office is updates aan het downloaden.
  8. Als u Office-updates wilt voltooien, selecteert u [Doorgaan]om het Office-programma te sluiten.
  9. De updates zijn geïnstalleerd, klik op [Sluiten].
  10. Daarna moet u Office 2021 activeren en het programma upgraden van Microsoft 365 naar Office 2021. Open een Office-programma en selecteer vervolgens [Bestand]in de linkerbovenhoek van de werkbalk.
  11. Selecteer [Account] en klik vervolgens op