[GlideX] Kunt u uw apparaten niet via Bluetooth verbinden om communicatie in GlideX te gebruiken?

Als u de functie Link to MyASUS Communication wilt gebruiken, zorg er dan voor dat uw apparaten met succes zijn verbonden. Als dit niet het geval is, probeer dan onderstaande instructies te volgen.

1. Als Bluetooth niet werkt of Bluetooth is verbroken

Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld: Selecteer Start en selecteer vervolgens Instellingen> Netwerk en internet> Vliegtuigmodus. Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld. Schakel vervolgens Bluetooth in: Selecteer Start en selecteer vervolgens Instellingen> Apparaten> Bluetooth en andere apparaten.

Controleer of Bluetooth werkt: Controleer in de taakbalk en selecteer "actiecentrum" in de rechterbenedenhoek of ga naar "Instellingen" om ervoor te zorgen dat uw pc Bluetooth ondersteunt en dat Bluetooth niet ontbreekt. Als de Bluetooth-knop ontbreekt, probeer dan bij te werken naar het nieuwste stuurprogramma of start uw pc opnieuw op.

Als u herhaaldelijk het meldingsverzoek van Bluetooth-koppeling tegenkomt, start u uw pc opnieuw op en probeert u het opnieuw.

* Raadpleeg voor meer informatie over het Bluetooth-probleem de officiële informatie van Microsoft om het Bluetooth-apparaat te repareren.

2. Koppel apparaten op de juiste manier in GlideX
2.1 Als u een Android-gebruiker bent

Open de GlideX mobiele apparaatapplicatie en tik op “Start om verbinding te maken met de computer via Bluetooth” in “Communicatie”.

2.2 Als u een iOS-gebruiker bent

Open de Link naar GlideX mobiele apparaatapplicatie “Zijmenu” > tik op “Start om verbinding te maken met de computer via Bluetooth” in “Communicatie”.

3. U heeft al eerder apparaten succesvol gekoppeld, maar kunt deze niet opnieuw koppelen? Ga naar GlideX en de Bluetooth-systeempagina op de pc en het mobiele apparaat om de apparaten te verwijderen. Probeer ze, nadat ze volledig zijn verwijderd, opnieuw te koppelen. Raadpleeg de onderstaande stappen:

3.1 PC-zijde

- Ontkoppel het apparaat in GlideX:

Open de PC-app “GlideX” > Klik op de vervolgkeuzelijst met aangesloten apparaten op de pagina “Communicatie”, selecteer het momenteel verbonden apparaat en klik op de knop “Verbinding verbreken”.
*Als uw apparaat een iOS-systeem is, ondersteunt GlideX Communication de "App"-functie niet.

- Verwijder het apparaat in de Instellingen:
Selecteer 'Start' en vervolgens 'Instellingen' > 'Apparaten' > 'Bluetooth en andere apparaten'. Selecteer in Bluetooth het apparaat waarmee je problemen ondervindt bij het verbinden en selecteer vervolgens 'Apparaat verwijderen' > 'Ja'.

3.2 Mobiele apparaatzijde

- Ontkoppel het apparaat op GlideX:
Open de mobiele app “GlideX” > Tik op het verbonden apparaat > Tik op de knop “Ontkoppelen”.

- Verwijder het apparaat in de Instellingen:

Ga naar de pagina Bluetooth-instellingen op mobiel > Tik op de verbonden pc > Tik op “Ontkoppelen”.

4. Nadat u het Bluetooth-apparaat hebt verwijderd, koppelt u de apparaten opnieuw. Bevestig dat er geen gekoppeld apparaat is waarmee u verbindingsproblemen had op de Bluetooth-instellingenpagina van de pc en de kant van het mobiele apparaat, wat betekent dat de Bluetooth-koppeling volledig is voltooid. Volg de GlideX-stappen om te proberen het apparaat opnieuw te koppelen.