[GlideX] Kunt u het apparaat waarmee u verbinding wilt maken niet vinden in de apparatenlijst op GlideX?

Voordat u bestanden of URL's verzendt en ontvangt, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat en de pc of het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken, aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Het heeft Vindbaarheid ingeschakeld in Instellingen op GlideX.
  • Er is wifi ingeschakeld.
  • Bluetooth is ingeschakeld en bevindt zich binnen Bluetooth-bereik.
  • Als het een Android-apparaat is, geef GlideX dan toestemming voor “locatietoegang” zodat het apparaat kan worden ontdekt.
  • Als het een iOS-apparaat (iPad/iPhone) is, zorg er dan voor dat de GlideX mobiele app op de voorgrond staat.