[GlideX] Kan GlideX Remote Desktop niet gebruiken?

Als u de GlideX Remote Desktop-functie wilt gebruiken, controleer dan of de computer en het mobiele apparaat aan de volgende vereisten voldoen:

• Het besturingssysteem van de computer moet de Windows 10/11 Pro-versie zijn
  • GlideX PC App en GlideX Mobile App zijn ingelogd op hetzelfde ASUS-ledenaccount
  • Het systeemaanmeldingswachtwoord is op de computer ingesteld
  • De Remote Desktop-functie van het systeem is ingeschakeld op de computer

*GlideX Remote Desktop-functie ondersteunt momenteel alleen Windows 10/11 Pro-versie*

*GlideX Remote Desktop is momenteel exclusief beschikbaar voor Windwos 10 lokale gebruikersaccount (een offline account)*

1. Klik in de GlideX-kant op [Informatie] ("" symbool) om naar de [Password]-interface in de systeeminstellingen te gaan en een accountwachtwoord toe te voegen . (Als u het accountwachtwoord al heeft ingesteld, negeert u deze stap)

2. Nadat u het wachtwoord hebt ingesteld, klikt u op GlideX side[Open instellingen], gaat u naar de [Remote Desktop]-interface in de systeeminstellingen en klikt u om in te schakelen de Remote Desktop-functie.

3. Als u de Remote Desktop-functie voor de eerste keer gebruikt, verschijnt er een pop-upvenster [Mail Sent]. Ga naar uw mailbox en klik op de activeringslink.

4. Klik op GlideX-kant [Een mobiel apparaat binden via koppelingscode], er verschijnt een nieuw venster. Klik ook op [Een computer binden via koppelingscode ] aan de kant van het mobiele apparaat en scan vervolgens de [QR-code] op het computerscherm, of vul [koppelingscode] in.
5. Nadat het koppelen is gelukt, geven de computer en mobiele apparaten het volgende scherm weer.
6. Wanneer u de Remote Desktop-functie gebruikt, zorg er dan voor dat uw computer in de stand-bymodus staat en dat de internetverbinding behouden blijft.