Hoe kan ik de firmware voor de ASUS XG-C100C netwerkkaart upgraden?

1. Download de nieuwste versie van de firmware voor XG-C100C van de ASUS-website. https://www.asus.com/nl/Networking-IoT-Servers/Wired-Networking/All-series/XG-C100C/helpdesk_Download/

Opmerking: deze firmware-update is alleen van toepassing op apparaten met XG-C100C netwerkkaarthardwarespecificatie van V1-versie. Als uw XG-C100C-netwerkkaart een hardwarespecificatie van V2-versie heeft, is het niet nodig om firmware-updates uit te voeren.

Raadpleeg de hardwareversie op het serienummerlabel, die moet worden gemarkeerd als V1 of V2.

2. Download het bestand en pak het bestand fwupdate.zip uit.

Selecteer in de firmware-updatemap “atlflashupdate.exe” en druk op “uitvoeren als beheerder”

3. Voer het ASUS XG-C100C-adapternummer in om de firmware bij te werken.

Het gele vakje is het netwerkkaartnummer[1], het rode vakje aan de linkerkant is de huidige firmwareversie[3.1.86] en het rode vakje aan de rechterkant is de firmwareversie [3.1.88] die moet worden bijgewerkt.

Voer 1 in onder " Voer het adapternummer in of “q” voor stoppen zonder update " om de firmware bij te werken.

4. Controleer of de firmware up-to-date is

Voer “atlflashupdate.exe” opnieuw uit als beheerder. U kunt zien dat de firmwareversie is geüpdatet naar 3.1.88

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.