MyASUS - Switch

Inhoudsopgave

ASUS-Switch

Transfer via verschillende routes, afhankelijk van uw voorkeuren

• Overdracht via Wi-Fi
      • Overdracht via externe harde schijf
      • Overdracht via Dropbox

Herstel

Cloudherstel

• Inleiding
     • Aan de slag

ASUS-Switch

Inleiding

ASUS Switch biedt een eenvoudige manier om bestanden, applicaties en gerelateerde systeeminstellingen over te dragen via hetzelfde lokale netwerk.

Je zet je gegevens eenvoudig over van de originele laptop naar je ASUS laptop.

Opmerking:

1. U kunt gegevens, applicaties en instellingen van een ASUS-laptop of een laptop van een ander merk overbrengen naar een andere ASUS-laptop.

2. U moet ASUS Switch-installatieprogramma als de originele laptop van een ander merk is.

3. De ASUS-laptop die gegevens ontvangt, moet de MyASUS-applicatie installeren van versie 3.0.32.0 of hoger (met ASCI hoger dan 3.0.15.0 of ASCI hoger dan 1.0.40.0).

Overdracht via wifi

Gebruik ASUS Switch om bestanden, applicaties en gerelateerde systeeminstellingen over te dragen via hetzelfde lokale netwerk
1. Ga naar [ASUS Switch] in MyASUS-ASUS Apps & Aanbiedingspagina . Selecteer Overdracht via Wi-Fi.

2. Selecteer [Gegevens overbrengen vanaf huidig apparaat] op de originele laptop. Er wordt een verbindingscode gegenereerd.
Opmerking: u kunt Download het ASUS Switch-installatieprogramma en installeer het op de originele laptop als u een laptop van een ander merk gebruikt, anders kunt u [ASUS Switch] niet vinden in MyASUS.

3. Selecteer [Gegevens migreren naar huidig apparaat] op een nieuwe laptop. Voer de koppelingscode in die wordt weergegeven op de originele laptop.
Opmerking: beide laptops zijn vereist om verbinding te maken met hetzelfde lokale netwerk.

4. Selecteer de documenten & bestanden die u wilt overbrengen, bevestig de overdrachtsgrootte en -tijd. Klik op [Volgende]. (De geselecteerde bestanden worden naar de nieuwe laptop gekopieerd volgens het oorspronkelijke pad)
Documenten & bestanden

5. Selecteer de toepassingen van de originele laptop & Instellingen die je wilt overzetten. Bevestig de overdrachtsgrootte en -tijd en klik op [Overdracht starten]③. (Ondersteunde applicaties: Chrome, Firefox, WinRAR, 7zip)

Gegevensoverdracht voltooid, zoals hieronder weergegeven.

Als u Microsoft-apps hebt die moeten worden overgedragen, zal ASUS Switch u naar de Microsoft Store leiden om de app te downloaden. Daarnaast vindt u hieronder een tutorial waarin u wordt uitgelegd hoe u deze apps succesvol kunt downloaden.
1. Klik op de knop [Start] en Microsoft Store wordt onmiddellijk gestart.

2. Zodra u zich heeft aangemeld bij uw Microsoft-account, worden de apps die u eerder hebt gedownload weergegeven in de bibliotheek.

3. Haal het vinkje weg bij “Alleen de geïnstalleerde items weergeven” en klik op het cloudpictogram om het downloaden van de app te starten.

4. Wanneer alles klaar is, kunt u op "Gegevensoverdracht voltooid" klikken om de Wi-Fi-overdracht te voltooien.

Overdracht via externe harde schijf
Gebruik ASUS Switch om bestanden, applicaties en gerelateerde systeeminstellingen over te dragen via een externe harde schijf
1. Ga naar [ASUS Switch] in MyASUS-ASUS Apps & Aanbiedingspagina . Selecteer Overdracht via externe harde schijf of Dropbox.

Opmerking: u kunt het ASUS Switch-installatieprogramma downloaden en installeer het op de originele laptop als u een laptop gebruikt met andere merken, anders kunt u [ASUS Switch] niet vinden in MyASUS.

2. Kies [Back-up of herstel met externe harde schijf].

3. Kies of u [Back-up] of [Herstellen] wilt

4. Selecteer [Back-up].

5. Selecteer uw doel externe harde schijf.

6. Selecteer de documenten & bestanden die u wilt overbrengen. Bevestig de overdrachtsgrootte en -tijd en klik op [Volgende].

7. Selecteer de applicaties van de originele laptop & Instellingen die u wilt overzetten. Bevestig de overdrachtsgrootte en -tijd en klik op [Overdracht starten]. (Ondersteunde applicaties: Chrome, Firefox, WinRAR, 7zip)

De gegevensoverdracht is voltooid zoals hieronder weergegeven. Klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen.

8. Als u het back-upbestand naar het nieuwe apparaat wilt herstellen, plaatst u gewoon de externe harde schijf in uw nieuwe ASUS-laptop en selecteert u [Herstellen].

9. Selecteer de externe harde schijf en de bestandsmap . Klik op [Herstellen] om het overdrachtsproces te starten.

De gegevensoverdracht is voltooid zoals hieronder weergegeven. Klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen.

Back-up maken of terugzetten naar Dropbox
De MyASUS-app biedt ASUS-apparaten snelle back-up- en hersteltoegang met Dropbox-ruimte. Je kunt je aanmelden of inloggen op je Dropbox-account om een back-up van je bestanden te maken.
Bovendien kun je via deze procedure profiteren van een exclusieve Dropbox Plus Plan-aanbieding.
Opmerking:
1. Het gebruik van Dropbox is onderworpen aan de Servicevoorwaarden, privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Dropbox-service en -promotie niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.
2. Wanneer u uw apparaat reset, worden de gegevens verwijderd en kan ASUS uw gegevens niet opslaan en ook niet herstellen. Meld u aan bij Dropbox en zorg ervoor dat er een back-up van uw bestanden is gemaakt voordat u uw apparaat herstelt/reset.
1. Ga naar [ASUS Switch] in MyASUS-ASUS Apps & Aanbiedingspagina . Selecteer Overdracht via externe harde schijf of Dropbox.
Opmerking: u kunt Download het ASUS Switch-installatieprogramma en installeer het op de originele laptop als het een laptop van een ander merk is, anders kunt u [Switch & Recovery] in MyASUS.

2. Kies [Back-up of herstel via Dropbox].

3. Klik op [Launch Dropbox] om in te loggen op je Dropbox-account

4. Volg de inloginstructie in de browser en geef toestemming.

5. Ga terug naar de MyASUS-applicatie en selecteer [Back-up].

6. Selecteer de items waarvan je een back-up wilt maken via Dropbox en klik op [Overdracht starten].

7. Als je niet genoeg ruimte in Dropbox hebt, kun je op [Upgraden] klikken om meer ruimte te krijgen tegen een lagere prijs.

8. De gegevensoverdracht is voltooid zoals hieronder weergegeven. Klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen.

8. Selecteer [Herstellen].

9. Je kunt de bestanden bekijken waarvan je eerder een back-up hebt gemaakt via Dropbox. Selecteer degene die je wilt herstellen en klik op [Herstellen ].

10. Gegevensoverdracht voltooid, zoals hieronder weergegeven.

Herstel
Inleiding
MyASUS biedt de functie voor het maken van een systeemreparatieschijf. Als de laptop niet kan opstarten, kunt u de reparatieschijf gebruiken om deze te resetten.
Als u een back-up van het systeembestand maakt op de reparatieschijf, kunt u het systeembestand ook gebruiken om Windows opnieuw te installeren.

Aan de slag

1. Ga naar [ASUS Switch] in MyASUS-ASUS Apps & Aanbiedingspagina . Selecteer Een herstelschijf maken.

De volgende stappen kunt u hier raadplegen.

Cloudherstel
Inleiding
MyASUS biedt een functie waarmee u uw apparaat naar de fa kunt herstellennbsp;

Aan de slag
1. Ga naar [ASUS Switch] in MyASUS-ASUS Apps & Aanbiedingenpagina ①. Selecteer Cloudherstel.

2. Wanneer u op [Bevestigen] drukt, zal het systeem opnieuw opstarten om u te begeleiden naar de Windows Herstelomgeving. Vervolgens kunt u het Cloud Recovery Process starten.
Ga voor meer informatie naar hier.

Inhoudsopgave

ASUS-schakelaar

Back-up & Herstellen

Herstel

ASUS-schakelaar

Inleiding

ASUS Switch biedt een eenvoudige manier om bestanden, applicaties en gerelateerde systeeminstellingen over te dragen via hetzelfde lokale netwerk.

U kunt uw gegevens eenvoudig overzetten van de originele laptop naar uw ASUS-laptop.

Opmerking:

1. U kunt gegevens, applicaties en instellingen van ASUS of een laptop van een ander merk overzetten naar een andere ASUS-laptop.

2. U dient het ASUS Switch installatieprogramma te installeren als de originele laptop van andere merken is.

3. De ASUS-laptop die gegevens ontvangt, moet de MyASUS-toepassing van versie 3.0.26.0 of hoger installeren.

Aan de slag

Gebruik ASUS Switch om bestanden, applicaties en gerelateerde systeeminstellingen over te dragen via hetzelfde lokale netwerk

1. Zoek [Schakelaar & Herstel]  op de MyASUS-klantenondersteuningspagina . Klik op [Start] in [ASUS Switch] .

2. Selecteer [Gegevens overzetten van huidig ​​apparaat] op de originele laptop. Er wordt een verbindingscode gegenereerd.

Opmerking:  Download het ASUS Switch-installatieprogramma en installeer het in de originele laptop als u een laptop van een ander merk gebruikt kunt u [Switch & herstel] in MyASUS niet vinden.

3.  Selecteer [Gegevens migreren naar huidig ​​apparaat] op een nieuwe laptop. Voer de koppelingscode in die op de originele laptop wordt weergegeven.

Opmerking: beide laptops moeten verbinding maken met hetzelfde lokale netwerk.

4. Selecteer de originele documenten van de laptop & bestanden  die u wilt overdragen, bevestig de grootte en tijd van de overdracht. Klik op [Volgende]. (De geselecteerde bestanden worden gekopieerd naar de nieuwe laptop volgens het originele pad)

Documenten & bestanden

5. Selecteer de applicaties van de originele laptop & Instellingen  die u wilt overzetten. Bevestig de grootte en tijd van de overdracht en klik op [Start Transfer] (Ondersteunde applicaties: Chrome, Firefox, WinRAR, 7zip)

Gegevensoverdracht voltooid zoals hieronder weergegeven.

Back-up maken en herstellen

Back-up of herstel naar externe harde schijf

1. Zoek [Schakelaar & Herstel]  op de MyASUS-klantenondersteuningspagina ①. Klik op [Start] in [Backup & Restore].

Opmerking: Download het ASUS Switch-installatieprogramma en installeer het in de originele laptop als het een laptop van een ander merk is. #39; kan [Switch & Recovery] niet vinden in MyASUS.

2. Kies  [Back-up of herstel met externe harde schijf].

3. Klik op [Start back-up/herstel].

4. Selecteer [Back-up].

5. Selecteer uw doel externe harde schijf.

6. Selecteer de originele documenten & bestanden van de laptop die u wilt overzetten. Bevestig de grootte en tijd van de overdracht en klik op [Volgende].

7. Selecteer de applicaties van de originele laptop & Instellingen die u wilt overzetten. Bevestig de grootte en tijd van de overdracht, klik op [Overdracht starten]③. (Ondersteunde applicaties: Chrome, Firefox, WinRAR, 7zip)

Gegevensoverdracht voltooid zoals hieronder weergegeven, klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen.

8. Plaats de externe harde schijf in uw nieuwe ASUS-laptop. Selecteer [Herstellen].

9. Selecteer de externe harde schijf  en bestandsmap ②. Klik op [Herstellen]③ om het overdrachtproces te starten.

Gegevensoverdracht voltooid zoals hieronder weergegeven, klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen

Back-up of herstel naar Dropbox

MyASUS biedt ASUS-apparaten een snelle back-up- en hersteltoegang met Dropbox-ruimte. U kunt zich aanmelden of inloggen op uw Dropbox-account om een ​​back-up van uw bestanden te maken. o:p>

Bovendien kun je via dit proces een exclusieve aanbieding van Dropbox Plus Plan krijgen.

Opmerking: het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de Servicevoorwaarden, privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Dropbox-service en promotie zijn niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

1. Zoek [Schakelaar & Herstel]  op de MyASUS-klantenondersteuningspagina ①. Klik op [Start] in [Backup & Restore].

Opmerking: Download het ASUS Switch-installatieprogramma en installeer het in de originele laptop als het een laptop van een ander merk is, anders kun je [Switch & herstel] in MyASUS.

2. Kies [Back-up maken of herstellen via Dropbox].

3. Volg de aanmeldingsinstructie in de browser en geef toestemming.

4. Ga terug naar de MyASUS-applicatie, je kunt ervoor kiezen om je ruimte te upgraden of voor deze tijd over te slaan.

5. Selecteer [Back-up].

6. Selecteer de items waarvan je een back-up wilt maken via Dropbox en klik op [Start transfer]②.

7. Gegevensoverdracht voltooid zoals hieronder weergegeven, klik op [Voltooid] om het proces te beëindigen.

8. Selecteer [Herstellen].

9. Je kunt de bestanden zien waarvan je eerder een back-up hebt gemaakt via Dropbox, de bestanden selecteren die je wilt herstellen en klik op [Herstellen].

10. Gegevensoverdracht voltooid zoals hieronder weergegeven.

Herstel

Inleiding

MyASUS biedt de functie om een ​​systeemherstelschijf te maken. Als de laptop niet kan starten, kunt u de reparatieschijf gebruiken om deze te resetten.

Als u een back-up van het systeembestand op de reparatieschijf maakt, kunt u het systeembestand ook gebruiken om Windows opnieuw te installeren.

Aan de slag

Zoek [Schakelaar & Herstel]  in MyASUS - Klantenondersteuningspagina. Klik op [Start].

De volgende stappen kunt u hier raadplegen.