[TUF GAMING TF120] AURA-installatiegids

Als je een TUF Gaming TF120 ARGB-fan hebt en je wilt RGB-verlichting en effecten instellen, volg dan de onderstaande stappen.

Vereisten

• TUF Gaming TF120
  • ASUS-moederbord met ARGB-header
  • Nieuwste versie van Armory Crate-software

Stap 1 - Ventilatorinstallatie

Schakel je systeem uit voordat de ventilator wordt geïnstalleerd.

• Als je de TF120-controller gebruikt, sluit dan maximaal vier ventilatoren rechtstreeks aan en gebruik vervolgens de meegeleverde kabel om de controller aan te sluiten op een ARGB-header op het moederbord.

• Als u een enkele TF120-ventilator gebruikt, sluit deze dan rechtstreeks aan op het moederbord.

Stap 2 - Installatie van hulpprogramma's

Schakel het systeem in en installeer Armory Crate-software.

Downloaden

Stap 3 - Aura-configuratie

We nemen bijvoorbeeld de ROG STRIX Z590-F.

Klik op [Apparaat] en vervolgens op [ROG STRIX Z590-F].

Stap 4 - TF120-configuratie

Kies [Addressable Headers]. Kies [Gen 1] en voer [32]  in voor het aantal LED's en klik vervolgens op [Gereed].

Stap 5 - TF120-herkenning

Nu is uw TF120 correct herkend als een ARGB-ledstrip.

Stap 6 - Instellingen voor lichteffecten

Selecteer een vooraf ingesteld profiel of gebruik Aura Creator om uw eigen lichteffecten te maken.

Raadpleeg voor meer productinformatie:

TUF Gaming TF120 ARGB-ventilator - enkel pakket

TUF Gaming TF120 ARGB-ventilator - drievoudige ventilatorkit. met ARGB-controller