[Notebook] Hoe eSIM op mijn apparaat in te schakelen

1. Klik op het [Internettoegang]-pictogramin de rechterbenedenhoek en selecteer vervolgens de [Mobiel] knop.
  2. Klik op [Meer mobiele instellingen].
  3. Na het invoeren van Netwerk & internetinstellingen, mobiele gegevens inschakelen.
    Selecteer de vervolgkeuzelijst om te zien of de SIM- of eSIM-optie beschikbaar is. (Controleer de apparaatspecificatie voor daadwerkelijke ondersteuning.)
  4. Als u een fysieke simkaart moet gebruiken, plaats de simkaart dan in het apparaat en selecteer [SIM]in het item Deze simkaart gebruiken voor mobiele data.

Als u eSIM moet gebruiken, selecteert u [eSIM]in de Gebruik deze simkaart voor mobiele data en ga verder met de volgende stappen.
  5. Scroll naar beneden op deze pagina en selecteer [eSIM-profielen].
  6. Klik na het invoeren van eSIM-profielen op [Profiel toevoegen]in het Voeg een eSIM-profiel van uw mobiele provider item.
  7. Selecteer een van beide opties, Zoeken naar beschikbare profielen, of Voer een activeringscode van mijn mobiele provider in en volg de aanwijzingen op het scherm om de mobiele instelling te voltooien.