[Windows 11/10] Microsoft Family Safety - Instellingen voor ouderlijk toezicht

Ga naar de overeenkomstige instructie op basis van het huidige Windows-besturingssysteem op uw computer:

Windows 11-besturingssysteem

Inhoudsopgave:

Open de instellingen voor ouderlijk toezicht en voeg een gezinslid toe

1. Typ en zoek [Familieopties] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Klik op [Bekijk gezinsinstellingen].
  3. U wordt doorverwezen naar de officiële website van Microsoft Family Safety. Selecteer [Aanmelden bij Family Safety] en meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account om de functie voor ouderlijk toezicht te gebruiken.
  4. Nadat u zich hebt aangemeld, gaat u naar de beheerpagina van uw gezin. Als je mensen aan je gezinsgroep wilt toevoegen, klik je op [Een gezinslid toevoegen].
  5. Voer het telefoonnummer of het e-mailadres van het familielid in en klik vervolgens op [Volgende].
  6. Bepaal de rol van het gezinslid (Lid of Organisator) en klik vervolgens op [Volgende].
  7. Je hebt een uitnodiging gestuurd om lid te worden van je gezinsgroep, waarna de genodigde via e-mail een link ontvangt om lid te worden. Het zal hen vragen zich aan te melden bij hun Microsoft-account om de familiegroep te accepteren en lid te worden.
  8. Nadat de genodigde de gezinsgroep heeft geaccepteerd en er lid van is geworden, moet u apparaten van de gezinsgroep aansluiten in Microsoft Family Safety om te kunnen genieten van de volledige Family Safety-functies.
    Klik op de [Start] pictogram op de taakbalk en selecteer vervolgens [Instellingen].
  9. Selecteer [Accounts] en selecteer vervolgens [Familie & andere gebruikers].
  10. Selecteer je gezinslid en klik vervolgens op Aanmelden toestaan. Zodra ze zijn ingelogd, wordt dit apparaat weergegeven als hun verbonden apparaat.
  11. Op de Microsoft Family Safety-website ziet u mensen die met succes lid zijn geworden van uw gezinsgroep.

Terug naar inhoudsopgave

Je gezinsgroep beheren

1. Typ en zoek [Familie-opties] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Klik op [Bekijk gezinsinstellingen].
  3. Meld u aan bij de Microsoft Family Safety-website, u ziet uw gezinsgroep.
  4. Vind uw gezinslid dat u wilt beheren, klik op de [Meer opties] pictogram in de rechterbovenhoeken selecteer vervolgens [Ga naar overzicht].
  5. Nadat je het ledenoverzicht hebt geopend, kun je je gezinsinstellingen aanpassen. Hier vindt u meer informatie over Functies van de gezinsgroep.

Terug naar inhoudsopgave

Gezinsleden verwijderen

1. Typ en zoek [Familie-opties] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Klik op [Bekijk gezinsinstellingen].
  3. Meld u aan bij de Microsoft Family Safety-website, u ziet uw gezinsgroep.
  4. Vind uw gezinslid dat u wilt verwijderen, klik op de [Meer opties] pictogram in de rechterbovenhoeken selecteer vervolgens [Verwijderen uit gezinsgroep].
  5. Selecteer [Verwijderen]om het lid uit je gezinsgroep te verwijderen.

Terug naar inhoudsopgave

Windows 10 besturingssysteem

Inhoudsopgave:

Open de instellingen voor Ouderlijk toezicht en Voeg een gezinslid toe< /strong>

1. Typ en zoek [Gezinsopties] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Klik [Gezinsinstellingen bekijken].
  3. U wordt doorverwezen naar de officiële website van Microsoft Family Safety. Selecteer  [Aanmelden bij Family Safety] en meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account om te beginnen met gebruiken de functie voor ouderlijk toezicht.
  4. Nadat u zich hebt aangemeld, gaat u naar de beheerpagina van uw gezin. Als je mensen aan je gezinsgroep wilt toevoegen, klik je op  [Een gezinslid toevoegen].
  5. Voer familielid’s telefoonnummer of e-mailadres in en klik vervolgens op  [Volgende].
  6. De rol van het gezinslid bepalen (Lid of Organisator)⑧< /span> en klik vervolgens op  [Volgende].
  7. Je hebt een uitnodiging gestuurd om lid te worden van je gezinsgroep, waarna de genodigde via e-mail een link ontvangt om lid te worden. Het zal hen vragen zich aan te melden bij hun Microsoft-account om de familiegroep te accepteren en lid te worden.
  8. Nadat de genodigde de gezinsgroep heeft geaccepteerd en er lid van is geworden, moet u apparaten van de gezinsgroep aansluiten in Microsoft Family Safety om te kunnen genieten van de volledige Family Safety-functies.
    Klik op de [Start] pictogram op de taakbalk en selecteer vervolgens [Instellingen] .
  9. Selecteer[Accounts].
  10. Selecteer [Familie & andere gebruikers], selecteer vervolgens uw gezinslid en klik op Toestaan. Zodra ze zijn ingelogd, wordt dit apparaat weergegeven als hun verbonden apparaat.
  11. Op de Microsoft Family Safety-website ziet u mensen die met succes lid zijn geworden van uw gezinsgroep.

Terug naar inhoudsopgave

Je gezinsgroep beheren

1. Typ en zoek [Familie-opties] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Klik [Bekijk gezinsinstellingen].
  3. Meld u aan bij de Microsoft Family Safety-website, u ziet uw gezinsgroep.
  4. Vind uw gezinslid dat u wilt beheren, klik op de [Meer opties] pictogram in de rechterbovenhoek④ en selecteer vervolgens [Ga naar overzicht ].
  5. Nadat je het ledenoverzicht hebt geopend, kun je je gezinsinstellingen aanpassen. Hier vindt u meer informatie over Familiegroepfuncties.

Terug naar inhoudsopgave

Gezinsleden verwijderen

1. Typ en zoek [Familie-opties] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Klik [Gezinsinstellingen bekijken].
  3. Meld u aan bij de Microsoft Family Safety-website, u ziet uw gezinsgroep.
  4. Vind uw gezinslid dat u wilt verwijderen, klik op de [Meer opties] pictogram in de rechterbovenhoek④ en selecteer vervolgens [Verwijderen uit familie groep].
  5. Selecteer [Verwijderen]⑥ om het lid uit je gezinsgroep te verwijderen.