[Windows 11/10] Netwerkdetectie in-/uitschakelen

Windows 11-besturingssysteem

1. Klik op het pictogram [Start]op de taakbalk, selecteer vervolgens [Instellingen].
  2. Selecteer [Netwerk & internet] en selecteer vervolgens [Geavanceerde netwerkinstellingen].
  3. Selecteer bij Meer instellingen [Geavanceerde instellingen voor delen].
  4. U kunt een afzonderlijk netwerkprofiel maken voor elk netwerktype dat u gebruikt, om de netwerkdetectiefunctie in of uit te schakelen .

Windows 10-besturingssysteem

1. Klik op het pictogram [Start]op de taakbalk, selecteer vervolgens [Instellingen].
  2. Selecteer [Netwerk & Internet].
  3. Selecteer in Geavanceerde netwerkinstellingen [Netwerkcentrum].
  4. Selecteer [Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen].
  5. U kunt een afzonderlijk netwerkprofiel maken voor elk netwerktype dat u gebruikt, om de netwerkdetectiefunctie in of uit te schakelen .