Hoe een Surfshark privésleutel te krijgen?

1. Maak een Surfshark-account aan.

a. Open de ASUS router-app, ga naar "Instellingen" > VPN > VPN Fusion, klik op "profiel toevoegen".

b. Zoek naar VPN Type en selecteer "Surfshark".

c. Klik op "Account aanmaken" en meld je vervolgens aan voor een Surfshark-account.

2. Genereer een privésleutel vanuit je Surfshark-account.

*Gelieve in te loggen op de Surfshark-website voor deze operatie.

a. Ga naar de "VPN"-pagina en klik op "Handmatige installatie".

b. Klik op "Router"> "WireGuard".

c. Ik heb geen sleutelpaar.

d. Maak een naam aan en klik op "Genereer een nieuw sleutelpaar".

e. Kopieer "Privésleutel". (Deze sleutel moet later worden geplakt op de ASUS-router)

*Let op: Bewaar de privésleutel goed, het wordt maar één keer getoond en kan niet worden opgehaald.

Hoe kom ik aan het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.