[GlideX] Hoe download en installeer ik GlideX op macOS?

GlideX is een handige oplossing voor apparaat- en platformonafhankelijk scherm delen en schermbediening. Het geeft u meer ruimte om te werken — of speel! — met bedrade of draadloze verbindingen tussen uw apparaten, en u kunt al uw apparaten bedienen met één toetsenbord en muis.

GlideX ondersteunt Windows-, Mac-, Android- en iOS-systemen. Dit artikel is het download- en installatieproces voor macOS. Als je geen Mac-systeem hebt, ga dan naar het overeenkomstige platform om Microsoft Store, Google Play Store, Android APK en Apple App Store (mobiele GlideX-apparaten).

Download GlideX voor macOS

Klik eerst op deze link om het GlideX mac-installatieprogramma te downloaden (ongeveer 22 MB) naar uw macOS. Nadat de download is voltooid, ziet u het bestand GlideX-Mac_x.x.x(x).dmg1.

Opmerking 1: x.x.x.(x) in de bestandsnaam geeft het nieuwste versienummer van de huidige GlideX-toepassing weer.

Installeer GlideX voor macOS

Dubbelklik op het gedownloade GlideX-Mac_x.x.x(x).dmg-bestand in het downloadpad, u ziet het venster (Afbeelding 1); sleep vervolgens GlideX naar de toepassingsmap (Afbeelding 2) om het installatieproces te voltooien.

(Afbeelding 1)

(Figuur 2)