[LCD-monitor] ASUS ZenScreen-standaard MTS02D ondersteunt modellijst en installatiemethode voor montagestandaard

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS YouTube-videolink klikken voor meer informatie over hoe u de ASUS ZenScreen-standaard installeert?

https://youtu.be/9EUB5qAgTXY

Welke monitor kan ik gebruiken voor de ASUS ZenScreen Stand MTS02D?

A:

Compatibel met ASUS ZenScreen draagbare monitor, ROG Strix draagbare gaming-monitor omvat: MQ13AH, MB14AC, MB165B, MB166B, MB166C, MB16AH, MB16AH-J, MB16AHT, MB16ACV, MB16AWP, MQ16AH, XG16AHP, XG16AHPE, XG17AHP, XG17AHPE