[ZenEar BT] ZenEar BT-productintroductie

[ZenEar BT] Hoe draag ik ZenEar BT?

[ZenEar BT] Welke functies heeft ZenEar BT?

[ZenEar BT] Hoe reset ik de ZenEar BT?

[ZenEar BT] Hoe laad ik de ZenEar BT op?

[ZenEar BT] Wat moet ik doen als mijn ZenEar BT niet oplaadt?

[ZenEar BT] Is ZenEar BT waterbestendig?

[ZenEar BT] Waarom hoor ik alleen hoofdtelefoonstatusmeldingen via het linkeroordopje?

[ZenEar BT] Kan ZenEar BT tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten?

[ZenEar BT] Wat is ZenEar BT het maximale bereik van de Bluetooth-verbinding?

[ZenEar BT] Hoe draag ik de ZenEar BT?

Volg de onderstaande stappen:

1. Plaats elk oordopje in uw oren.
2. Pas de positie van de oordopjes aan totdat de vleugels stevig in uw oren passen.

[ZenEar BT] Welke functies heeft ZenEar BT?

Zie de onderstaande tabel voor alle ZenEar BT-functies.

Status

Acties

Een oproep beantwoorden of beëindigen

Druk één keer op de functietoets

Breng het geluid van een gesprek over tussen uw oortelefoon en het aangesloten apparaat

Houd tijdens een gesprek de functietoets twee seconden ingedrukt totdat uw oortelefoon piept

Een oproep weigeren

Houd de functietoets twee seconden ingedrukt

Activeer uw stemassistent

Houd de functietoets drie seconden ingedrukt

Speel pauze

Druk één keer op de functietoets

Laatste/Volgende

Druk snel drie keer op de functietoets op uw rechteroortelefoon/linkeroortelefoon

Volume omhoog/volume omlaag

Druk snel twee keer op de functietoets op uw rechteroortelefoon/linkeroortelefoon

Resetten naar de fabrieksinstellingen / Alles wissen

Houd de functietoetsen 10 seconden ingedrukt nadat u uw oortelefoon hebt uitgeschakeld

[ZenEar BT] Hoe reset ik de ZenEar BT?

Schakel de ZenEar BT eerst uit en houd vervolgens beide functietoetsen op de oordopjes met het ASUS-logo tegelijkertijd gedurende 10 seconden ingedrukt om de ZenEar BT te resetten.

[ZenEar BT] Hoe laad ik de ZenEar BT op?

Om uw ZenEar BT-hoesje op te laden, sluit u de micro-USB-kabel aan op een voedingsbron en vervolgens op het hoesje.

Om uw ZenEar BT-oordopjes op te laden, plaatst u ze in het hoesje en sluit u het deksel. De oplaadindicator licht vervolgens gedurende 10 seconden op. Maak verbinding met uw mobiele apparaat om het batterijniveau van de oordopjes te bekijken.

[ZenEar BT] Wat moet ik doen als mijn ZenEar BT niet oplaadt?

1. Zorg ervoor dat de ZenEar BT-behuizing is opgeladen door deze op een voedingsbron aan te sluiten. Gebruik of vervang een andere ASUS USB-kabel en adapter om op te laden en controleer opnieuw.

2. Controleer of de oplaadindicator 10 seconden blauw brandt nadat je de oordopjes in het hoesje hebt geplaatst.
    Als er GEEN voedingssignaal is, stuur uw apparaat dan naar het reparatiecentrum voor onderzoek en houd er rekening mee dat u de USB-kabel en oplader ook voor ons onderzoek aansluit.
    Als de stroomindicator AAN is, verwijder dan de oortelefoon, plaats de oortelefoon opnieuw in de oplaadcassette en controleer.

3. Als uw ZenEar BT nog steeds niet functioneel werkt door de bovenstaande probleemoplossing te volgen, stuur dan uw ZenEar BT-oortelefoon en oplaaddoosje terug naar het reparatiecentrum voor verder onderzoek. Houd er rekening mee dat u de USB-kabel en oplader voor onze ook onderzoeken. Neem contact met ons op via https://www.asus.com/nl/support/CallUs

[ZenEar BT] Is ZenEar BT waterbestendig?

Ja, de ZenEar BT heeft IPX4 waterbestendigheid.

[ZenEar BT] Waarom hoor ik alleen hoofdtelefoonstatusmeldingen via het linkeroordopje?

De ZenEar BT speelt hoofdtelefoonstatusmeldingen alleen af vanaf het linkeroordopje.

[ZenEar BT] Kan ZenEar BT tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten?

Nee, ZenEar BT kan slechts met één apparaat tegelijk verbinding maken.

Om verbinding te maken met een ander apparaat, moet u eerst de ZenEar BT loskoppelen van het momenteel verbonden apparaat.

[ZenEar BT] Wat is het maximale bereik van de Bluetooth-verbinding met ZenEar BT?

Het maximale bereik van de Bluetooth-verbinding is 10 meter zonder obstakels.