[Draadloze router] Criteria voor door de klant veroorzaakte schade (CID).

ASUS garandeert geen ononderbroken of foutloze werking van dit product. De garantie dekt alleen technische hardwareproblemen tijdens de garantieperiode en onder normale gebruiksomstandigheden. Het is van toepassing op firmwareproblemen, maar niet op andere softwareproblemen of door de klant veroorzaakte schade of omstandigheden zoals, maar niet beperkt tot:

Voor meer garantie-informatie raadpleegt u het garantiebeleid op de ASUS-productondersteuningspagina.

Opmerking: De volgende afbeeldingen zijn alleen ter referentie.

Als schade wordt veroorzaakt door de volgende scenario's (inclusief maar niet beperkt tot), komt uw apparaat niet in aanmerking voor ASUS-garantieservice.

Buitenoppervlak (behuizing) - schade

Opmerkingen: Krassen of breuken op het oppervlak veroorzaakt door externe krachten.

Oppervlak - Onderdelen ontbreken

Opmerkingen: Apparaat is gedemonteerd en er ontbreken onderdelen, zoals ontbrekende schroeven

Apparaat is geoxideerd of verroest

Opmerkingen: Apparaat is beschadigd of vertoont metaaloxidatie door contact met vloeistoffen

Antenne kapotOpmerkingen: Antenneschade of onvermogen om de antenne correct te installeren als gevolg van zelfdemontage of montage

Adapterschade

Opmerkingen: Het oppervlak of de kabel van de adapter is beschadigd door externe krachten.

I/O-poortschade

Opmerkingen: Apparaat ontvangen met visueel bewijs van schade aan de I/O-kaart door het geforceerd inbrengen of verwijderen van een extern plug-in-apparaat