"CPU Fan Error! Press F1 to resume"

De POST van het moederbord herkent geen ventilatorsnelheid. U kunt het volgende doen:

1. Verzeker u er van dat de CPU-ventilator correct is aangesloten op de CPU-ventilator Pin.

2.  Dit kan komen doordat  er een niet-originele CPU-ventilator gebruikt wordt, wat een te lage ventilatorsnelheid kan veroorzaken. Dit zorgt er voor dat er fouten gedetecteerd worden. U kunt het BIOS binnen gaan, waar de optie "Fan speed low limit" van de CPU-ventilator op 200 RPM staat.

*De optie "CPU Fan speed low limit" is alleen toegankelijk wanneer CPU Q-Fan Control is ingesteld op [Enabled] of [Advance Mode] of [Auto] en zal bij deze standen zichtbaar worden.

3. Wanneer u de computerkast niet wil openen, kunt u het BIOS binnen gaan en de ventilatorsnelheid instellen op 'Ignore'.